Monstera olohuoneessa






Heips! Viikon ehti blogikin lomailla sillä me vietettiin viime viikko rehellisesti sanottuna ihan ansaittua talvilomaa :) Kevät on menty ees taas pää kolmantena jalkana, joten oli todella ihanaa käydä mökillä sekä vanhemmillani maalla nollaamassa pää. Hyvää ruokaa, seuraa, oleilua, lenkkejä kauniissa kevätsäässä ja joka päivä saunomista. Näistä on mun mielestä se paras loma tehty! Mukaan mahtui vähän joogaa sekä hiihtoakin, mutta ei liikaa!

Eräs kaveri on jäänyt esittelemättä täällä blogin puolella. Naistenpäivänä sain hieman erilaisen kukan lahjaksi mieheltäni, nimittäin pitkään haaveilemani peikonlehden. Kävimme läheisessä kukkakaupassa fiilistelemässä tarjontaa ja bongasin kyseisen viherkasvin. Se päätyi olkkariin, tai oikeammin ruokailutilaan sohvan taakse. Hieman suurempi viherkasvi tuo mukavaa kontrastia pienempien joukkoon ja sopii tuohon todella hyvin! Saa nähdä kuinka isoksi se oikein kasvaakaan, mutta saahan sitä kasvua varmaan hillittyä leikkaamalla.

Näin loman jälkeen huomaa, että se melko pitkään kadoksissa ollut motivaatio talon viimeistelyä kohtaan on tullut takaisin. Nyt vain pitäisi tarttua tuumasta toimeen ja alkaa käymään to do -listaa kohta kohdalta läpi. Päätettiin nimittäin, että sykysllä pitäisi talon olla "valmis" (mitä se omakotitalon kohdalla sitten tarkoittaakaan). Ihan vain oman mielenterveyden takia ;)

Ihanaa alkavaa viikkoa!

<3:llä Jenna

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3