New York olohuoneessa






Uuden talon myötä kodin tyyli muuttui melko paljon. Vanha asuntomme oli 80-luvulta lämminhenkinen mosaiikkiparketteineen, uuteen taloon haluttiin valoa ja selkeyttä sekä raikasta tunnelmaa. Hiljalleen koti muokkautuu meidän näköiseksi ja näyttää juuri siltä, miltä haluttiinkin :)

Tyylin muutoksen sekä neliöiden lisääntymisen myötä myös huonekaluja meni jonkin verran myyntiin ja uusia tulee hiljalleen tilalle. Olohuoneen sohva oli sellainen hankinta, joka aiheutti varmasti eniten päänsärkyä (ennen kuin keksin, että olohuone kaipaisi vielä ihanan nojatuolin! tässä seuraava etsi ja löydä -projekti)  ja vei tuhottoman kauan aikaa. Vanha sohvamme sai paikan alakerran makuuhuoneesta, joka toimii tällä hetkellä sekä vierashuoneena, että mieheni "man cavena" eli musiikkihuoneena. Olohuoneeseen haluttiin mukava löhöilysohva, jossa olisi avodivaani lähes lattiaan asti olevien ikkunoiden takia. Kankaan piti olla pestävissä sekä mahdollisimman kestävä koirien takia eikä sohva saanut olla liian iso eikä pieni.

Pari-kolmekymmentä sohvaa istuttuamme sekä mittailtuamme ja lukuisia kangaspaloja kotona vertailtuamme päädyimme kuvissa näkyvään Furninovan New York -sohvaan. Sohvan sai itse kasata moduleista juuri sellaiseksi kuin halusi, joten saatiin kuin saatiinkin juuri meille sopiva sohva! Reilu pari kuukautta ehdittiin olla ilman sohvaa ja kun se viimein kotiutui, ei olisi voinut olla tyytyväisempi valintaan!

Kovin harmaalta vielä näyttää, mutta toivottavasti pian ehdin ommella muutamat tyynynpäälliset, jotta sohva saisi pientä piristystä :)

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3