String pocket makkarissa
Huh mikä viikkoa takana! Lyhyt ja vähän liiankin täynnä kaikenlaista, muun muassa parin päivän työmatka Viroon. Nyt kuitenkin saa nautiskella (lue: remppailla & laitella kotia) viikonlopun ja ainakin nukkua kunnolla :) Ei nuo aivan liian aikaiset herätykset sovi kyllä mulle ollenkaan!

Instagramin puolella olen jo vilauttanutkin makkarin uusinta tulokasta eli mustaa String pocket -hyllyä. Makkarissa oli selvästi tarvetta jonkinlaiselle hyllylle ja päädyttiin jälleen rakastamaamme String-sarjaan. Täällä asuessamme olen tykästynyt tuohon mustaan väriin. Valkoisen ja harmaan kanssahan se sopii todella kivasti ja tuo sopivaa kontrastia. Laitettiin kaksi hyllyä päällekäin ja jätettiin sen verran tilaa oikealle sivulle, että siihen saa tarvittaessa tulevaisuudessa vaikkapa samanlaisen setin viereen.

Olisin halunnut tehdä jonkin hienon sommitelman tuohon hyllyyn, mutta todellisuudessa se toimii pitkälti kirjahyllynä eli kuviinkin päätyi se todellinen ilme :) Kun kirjoja laittaa hieman eri tavalla hyllyyn perinteisen "pystyyn ja vierekkäin" sijaan, saa silläkin jo hieman erilaista ilmettä.

Rentouttavaa lauantaita!

<3:llä Jenna

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3