Onnellisia mattoja

Kaupallinen yhteistyö: Sukhi-matot






Muutama viikko sitten sain yhteydenoton Sukhi-matoilta, johon olin jo aiemmin ehtinyt Instagramin kautta tutustumaan. Kyseessä on siis yritys, joka toimii verkkokauppana sukhimatot.com –osoitteen alla. Sukhi on nepalia ja tarkoittaa onnellista. Jotenkin sen onnellisuuden kyllä aistii, kun selailee heidän verkkosivujaan ja lukee tarinaa yrityksen takana! Yrityksen ajatuksena onkin tehdä sekä asiakkaat että heidän työntekijänsä perheineen onnelliseksi. Ihana perusajatus kaiken kaikkiaan <3

Asiakkaiden tyytyväisyys saattaa olla nykypäivänä melko helppokin saavuttaa, kunhan tuote on toimiva sekä kestää aikaa (tästä pointista nyt voi olla montaa mieltä, mikä on tuotteelle järkevä odotettava elinikä, mutta ei mennä siihen sen tarkemmin), ja on tietysti sellainen josta asiakas itse pitää. Mutta tuo työntekijöiden onnellisuuus on sitten toinen seikka, sillä todella monet yritykset miettivät vain sitä rahaa. Arvostan suuresti sitä, että Sukhi on panostanut myös työntekijöihinsä, joina heillä toimivat paikalliset käsityöläiset niin Nepalissa, Intiassa, Turkissa kuin Marokossakin kuin työntekijöiden työolosuhteisiinkin. Sukhi tekee työtä suoraan käsityöläisten kanssa, jolloin he säästävät keskimäärin 60 % jälleenmyyjien kuluista. Heillä ei ole kivijalkamyymälöitä eikä välivarastoja, vaan jokainen tuote valmistetaan suoraan asiakkaan toiveiden mukaan. Näin he pystyvät maksamaan myös kunnon palkkaa työntekijöillensä, jolloin työntekijät pystyvät esimerkiksi kouluttamaan lapsensa.

Tuotteina Sukhilla on aivan mahdottoman ihania mattoja sekä mattojen pienoismalleja eli alusia. Mattovalikoimana on huopapallomatotBeni Ouarain –matot, villamatot sekä tilkku- & vintage-matot. Sain itse valita huopapalloalusen, joka toimii esimerkiksi pannunalusena tai vain kauniina yksityiskohtana pöydällä vaikkapa maljakon alla. Alunen on lunastanut paikkansa ruokailutilan sisustuksessa sekä toimii myös käytännössä loistavasti. Mielenkiintoiseksi tilauksen teki se, että sain itse valita alusen värin laajasta värikartasta. En tiedä olinko hieman tylsä, kun päädyin koko mustaan, mutta saattaa olla, että tilaan vielä hieman värikkäämmänkin version J Musta tosin sopii aina loistavasti ihan kaiken kanssa!



kuva: Sukhi-matot

Mielestäni Sukhin mattovalikoima on todella ajaton ja sopii varmasti lähes jokaiseen sisustukseen juuri valikoiman laajuuden, mattojen koon sekä värien kirjon myötä. Jokainen saa itse suunnitella oman näköisensä ja tarpeitansa vastaavan maton, jolloin varmasti asiakaskin on enemmän kuin tyytyväinen mattoonsa J


Alunen vaikuttaa ainakin todella laadukkaalta ja hyvin tehdyltä, joten voisin veikata, että matot ovat myös tällaisia. Itse asiassa meidän yläkerran toinen makkari vaatisi jossain vaiheessa uuden maton, jahka nyt saadaan ensin loput laatikot purettua paikoilleen ja järjesteltyä se todennäköisesti sellaiseksi rauhalliseksi jooga- / oleskeluhuoneeksi. Miehelläni on oma ”man cave” alakerrassa, joten kyllähän mullakin pitää se oma huone olla! Heh! Olin todella pitkään kaikkia palloja sekä pallokuvioita vastaan jostakin syystä, mutta nykyään ne ovat päässeet valloittamaan jo palasen sydämestäni etenkin sisustuksen lomassa. Tuollainen pyöreä tai miksei ehkäpä neliskulmainenkin huopapallomatto pääosin musta-valko-harmaana, mutta ripauksella keltaista voisi hyvinkin majoittua tuonne rauhalliseen huoneeseen tuoden samalla pienen piristysruiskeen tilaan! Aika näyttää millainen huone siitä sitten muodostuu :)

Instagramin puolella, @ensimmainentalo, alkaa pian arvonta, jossa joku teistä lukijoista voi voittaa itselleen valitsemansa huopapalloalusen! Klikatkaahan siis sinne ja osallistukaa ihmeessä mukaan :)

Onnellisuutta päivääsi,

<3:llä Jenna




2 kommenttia

  1. Kiitos Jenna, kun pääsimme mukaan blogiisi! Välitämme kuvia ja viestit myös matontekijöille – he ilahtuvat niistä aina valtavasti. Aurinkoista kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellenne yhteistyöstä! Ihanaa työtä teette <3

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi <3