Säilytystilaa sängyn alla





Heips! Ja mukavaa uutta viikkoa :) Vihdoista viimein saatiin viikonloppuna aikaiseksi jatkaa keskeneräsiä juttuja kotona. Makkari sai pari hyllyä, lasikaiteet tuli pestyä rakennusajan silikoniroiskeista (kyllä, jo nyt ! ) ja yläkerran toiseen makuuhuoneeseen alettiin kasaamaan kaappia. Pieniä juttuja, mutta aina eteenpäin! Tällä hetkellä yläkerta näyttää kyllä entistä sotkuisemmalta, kun tavaroita on pitänyt siirtää vain jonnekin kaapin kasausprojektin alta, mutta eiköhän tuo tuosta siistiydy, kun kaapit on paikoillaan.

Säilytystila onkin yksi asia, jota ei varmasti voi olla koskaan liikaa. Näin ainakin meidän taloudessa. Jostain syystä muutto isompaan asuntoon ei parantanut tilannetta ;) Eli kaikki keinot on otettava käyttöön järkevien säilytystilojen järjestämiseen. Meidän piti ostaa uusi sängynrunko muutettuamme, sillä vanha oli jo todella vanha. Päädyimme Avaroomin runkoon, jossa on toisella puolella 4 säilytyslaatikkoa ja toisella puolella yksi iso puolikkaan sängyn kokoinen laatikko. Nämä laatikot ovat osoittautuneet todella näppäriksi. Niihin saa piilotettua niin peitot ja tyynyt kuin esimerkiksi ylimääräiset laukutkin. Eivätpä vie tilaa kaapeista tai vaatehuoneesta!

Ihanaa keskiviikkoa!

<3:llä Jenna

P.S. Vielä on sunnuntaihin asti aikaa osallistua Kevätmessujen lippuarvontaan! Klikkaa tänne ja osallistu: Kevätmessujen lippuarvonta

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3