Porvoo saapui ruokailutilaan








Tietyt sisustusjutut ovat sellaisia, jotka nähdessään esimerkiksi lehdessä, blogissa tai ohimennen kaupassa, piirtyvät lujasti tuonne mielen perukoille eivätkä poistu sieltä. Ne on sellaisia hankintoja, jotka on vain pakko jossain vaiheessa saada osaksi oman kodin sisustusta!

Viherkasvi-innostuksen myötä tila kasveille on alkanut käydä meillä hieman ahtaaksi. Suurin osa ikkunoiden edustoista alkaa olla käytetty eikä näin pimenevään aikaan kasveja oikein voi hämäriin nurkkiinkaan sijoittaa. Tästä muistutuksena itselle, että makkarissa olevalle kultapalmulle pitää löytää valoisampi asuinpaikka! Tälle asialle oli saatava ratkaisu, joka olisi toimiva sekä juuri kasvien säilytykseen että tarvittaessa ratkaisua voisi käyttää muuhunkin- monikäyttöisyys kunniaan!

Tässä kohtaa mieleeni tuli jälleen kerran Every Day Designin Porvoo -sivupöytä, josta olen haaveillut ties kuinka ja kauan. Kun eräänä lauantaitaamuna vierailimme, huvittavasti juuri kotikaupunkimme Porvoon, eräässä sisustusliikkeessä tarkoituksena hankkia ystävälle lahja, silmäni osuivat juurikin haaveilemaani sivupöytään! Liikkeestä poistuttiin sivupöydän sekä lahjan kera :) Pöytä sai paikan ruokailutilasta ikkunan edestä ja näin ratkesi ainakin hetkellisesti muutaman viherkasvin sijoittelupulma.

Niin, se monikäyttöisyys. Sivupöydän pienempää osaa voi tarvittessa käyttää myös lehtitelineenä ja voihan pöydät sijoittaa erikseenkin aina sinne, missä laskutilaa tarvitaan!

<3:llä Jenna

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3