Toisen makkarin sisustuksen suunnittelua


Kuvahaun tulos haulle Vertigo tapetti
kuva www.fermliving.com

Angle Wallpaper - Black 2
kuva www.fermliving.com
Herringbone Wallpaper 2
kuva www.fermliving.com
kuva: Instagram @lumok

kuva: Pinterest

Hiljalleen aivan tuskaisen pitkältä tuntunut ulkomaalausurakka alkaa olla valmis (tälle vuodelle) ja ajatukset ovat siirtyneet sisätilojen sisustuksen pariin. Sisällä ei ole oikeastaan muuta kovin suuresti keskeneräistä kuin yläkerran toinen makkari, joka on jäänyt niille sijoilleen kuin reilu vuosi sitten muutossa. Lähinnä se on toiminut varastona ja viimeisten viikkojen ajan myös pyykinkuivaustilana. Näiden syiden vuoksi täällä ei vielä nähdä kyseisestä huoneesta kuvia! Eli siis kovin fiksua käyttöä ei tuo huone ole vielä saanut osakseen ;)

Haaveena on ollut sisustaa huoneesta melko väljä, rauhallinen tila. Sellainen, jossa mahtuisi halutessaan joogaamaan tai jonka rauhaan voisi divaanille viltin alle käpertyä lukemaan kirjaa. Pitkään olen haaveillut jonkin seinän maalaamisesta mustaksi ja tässä huoneessa se voisi hyvinkin olla mahdollista. Huone on suorakaiteen mallinen, aivan kuten meidän toinenkin makkari. Päätyseinällä on ikkuna, vastakkaisella seinällä pitkät kaapistot. Yllä on muutamia inspiraatiokuvia. Ferm Livining tapetit kolahtavat tähän osoitteeseen hyvin, mutta mikä noista olisi se paras vaihtoehto? Etsin myös pari kuvaa mustasta tehosteseinästä, kun hieman epävarmana mietin, että voisiko ikkunaseinän maalata mustaksi. Ainakin tuossa @lumok:n kuvassa se vaihtoehto näyttää erittäin hyvältä eli miksipäs ei :)

Saa nähdä missä vaiheessa päästään sisätilojen viimeistelyn kimppuun ja millainen tuosta huoneesta lopulta tulee! 

<3:llä Jenna

Translation: Our second bedroom/room in the upstairs is still waiting for some wallpaper and paint. And of course some cleaning! It's function is now some kind of storehouse and that's why in this post is no pictures of the real target ;)

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!

Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi
And / or join with me as a reader from the right side bar!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3