oj! Vihdoin olkkarissa on seinäkello!




Nyt on aihetta hymyyn! Ensinnäkin täällä on oltu todella innoissaan ensilumesta <3 Ja toinen ilon aihe on se, että vihdoin meillä on seinäkello! Tai kello on ollut jo jonkin aikaa laatikossa odottamassa asennustaan, mutta kuten kaikki tämän hetkiset projektit, on senkin asennus vaatinut reilusti sitä aikaa. Siis aikaa kerätä kuuluisaa motivaatiota tarttua toimeen ;) Itse kellon asennushan sujui todella kätevästi. Yksi proppu ja ruuvi koneiston taakse ja tuntipallot vain tarralla kiinni seinään!

Googlettelin pitkään erilaisia kellomalleja. Tietyt sisustusjutut ovat sellaisia, että sopivaa ei tunnu löytyvän sitten millään. Onneksi törmäsin kuitenkin tähän Nomonin OJ-kelloon, sillä se sopii mielestäni erittäin hyvin tuohon. Yksinkertainen, selkeä ja ajaton. 

Mitä mieltä olette tästä kellomallista? Löytyykö monilta sama kotoa? :) 

Ihanan lumista päivää! 

<3:llä Jenna

Translation: Finally we have a wall clock! I just like this OJ-clock from Nomon so much. It's simple, clear and timeless. Oh, funny term the last one for a clock! :) 

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!

Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi
And / or join with me as a reader from the right side bar!

1 kommentti

  1. Nice information . you have shared good stuff regarding Home decor. do you need to decor you house https://www.vitalhable.com

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3