Astetta parempi arki - Rennot aamut





Arki kattaa suurimman osan elämästämme, joten miksemme siis keskittyisi välillä pieniin juttuihin, joilla siitä arjesta saisi astetta paremman?

Rakastan laiskoja aamuja ja pyrin toteuttamaan sellaisia normaaliarjessa ainakin viikonloppuisin. Tällä viikolla alkanut äippäloma on tosin antanut mahdollisuuden nauttia pitkistä ja rennoista aamuista ihan joka päivä! Jos vaan olisi vielä töissä ollessa jaksanut herätä hieman aikaisemmin, edes sen 20 minuuttia, olisin ehdottomasti pyhittänyt aamiaisen syömisen kotiin ja nauttinut sen päivän ensimmäisen kahvikupin kaikessa rauhassa. Päivät lähtevät kyllä huomattavasti paremmin käyntiin, kun ei tarvitse turhaan kiirehtiä!

Bonuksena päivän rauhalliseen aloittamiseen on mukaan tulleet tällä viikolla aamulenkit koirien kanssa metsän rauhassa. Miten ihana onkaan kuunnella lintujen laulua muuten täysin hiljaisessa metsässä heti aamusta <3

***

Vaikka tämä aika radikaalikin muutos siitä, että joka aamu "pitää herätä töihin", siihen, että ei tarvitse kiiruhtaa yhtään mihinkään ainakaan seuraavaan 10 kuukauteen, on tuntunut todella oudolta, kyllä se myös tekee ihan todella hyvää :) Mieli ja kroppa saa levätä ja ainakin toistaiseksi on mahdollisuus  itse päättää miten päivät täyttää!

Aurinkoista päivää,

<3:llä Jenna

Translation: Lazy mornings, everyday, are the best <3

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä //  Bloglovin
Tilaa uusin postaus sähköpostiisi oikealta sivupalkista!
Liity Blogger-lukijaksi oikealla sivupalkissa!


Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi //  Bloglovin
And / or join with me as a Blogger-reader or order e-mail notification from the latest blog post  from the right side bar!  

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3