110 m2




Heipä hei! Ja ihanan syksyistä lokakuun alkua <3 Blogi on aloitettu ja  ensimmäinen kommentti sekä lukijakin on saatu! Aivan ihanaa <3

Palataan vielä hieman ajassa taaksepäin ja pohjustetaan tämän toisen postauksen ajan vähän sitä, miten meidän taloprojektimme sai alkunsa ja missä nyt mennään. Kaikki alkoi jo varmaankin 3 vuotta sitten, kun aktiivisesti käytin aikaa valmiita taloja etsien. Asuimme rivitalokolmiossa, mutta haaveilimme etenkin omasta pihasta. Kävimme katsomassa muutamia paritaloja, joissa olisi ollut silloisia neliöitämme hieman enemmän tilaa sekä hieman isompi piha. Ne eivät kuitenkaan innostaneet riittävästi. Lisäksi tuli kierrettyä omakotitalojen näytöissä, mutta joko talot olivat meidän tarpeisiin liian isoja, pohja oli huono tai joku muu mättäsi. Mieheni ehdotteli aina säännöllisin väliajoin, että mitäs jos rakennettaisiin talo?

Pitkään meni ennen kuin eteen sattui tilaisuus, josta ei voinut enää kieltäytyä. Etuovi.comista eteen tupsahti ilmoitus "tälle tontille tällainen talo". Se herätti kiinnostuksen ja pian olimme tehneet tarjouksen, joka hyväksyttiin. Rakentamaan ei haluttu itse alkaa, koska vapaa-aikaa nyt vaan on aivan liian vähän sellaiseen eikä tietotaitoa saatikka apuvoimia olisi ollut riittämiin, eli rakennuttaminen oli vallan hyvä vaihtoehto.

Talo oli pohjaltaan todella hyvä, arkkitehti oli onnistunut käyttämään talon jokaisen neliön hyväkseen. Täydet kaksi kerrosta olivat myös juuri sitä mitä haluttiin. Ainoa miinus oli keittiön hienoinen pienuus, jonka takia taloa levennettiin. Näin jälkeenpäin mietittynä ehkä hienoinen levennys vielä lisää olisi ollut paikallaan, mutta toisaalta kyllä me tänne mahdutaan aivan loistavasti! Kai se on vaan niin, että sitä etsii aina niitä kehittämiskohteita eikä omakotitalo ole ikinä valmis?! ;)

Muuttamaan päästiin kesäkuun 2016 puolessa välissä, projektiin meni noin 1,5 vuotta. Tällä hetkellä vielä ruokailutilassa odottaa laatikkokasa purkamistaan String-hyllyyn, joka puolestaan odottaa kasaamistaan laatikoiden paikalle. Yläkerran toisessa makuuhuoneessa on myös vielä liuta laatikoita, joiden sisältö odottelee portaiden alle valmistuvaa säilytyskokonaisuutta. Tekemistä riittää, mutta enää ei jaksa ottaa suurempaa stressiä! Hiljaa hyvä tulee :)

<3:llä Jenna

Seuraa blogia:

Voit myös liittyä lukijaksi tuolta oikeasta sivupalkista :)

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3