Sohvapöytä-inspiraatiotaIhanaa! Pari päivää on saatu nauttia täällä etelässä pienestä lumisateesta <3 Olen todella talvi-ihminen, joten jo pienikin lumisade saa vireystilan ylös (vaikka saikulla flunssassa pari päivää olen viettänytkin). Tulisi nyt kunnon lumitalvi kerrankin!

Talven hitaasta tulemisesta huolimatta täällä ollaan jälleen pienen pulman äärellä! Olkkari kaipailee vielä sohvapöytää (muun muassa!) ja tässä on taas yksi haastava päätös tehtävänä :)  Tällä hetkellä olkkarissa on ainoastaan sivupöytänä divaanin edessä appiukon tekemä ihana Artek-tyylisuuntaan menevä pöytä, jonka saimme tupaantuliaislahjaksi edelliseen asuntoomme. Olen suunnitellut tämän pöydän paikkaa yläkerran toiseen makuuhuoneeseen, koska tuossa se on hitusen liian iso. Mutta olisihan se ihan käytännöllistä, että olkkarissa se sohvapöytä olisi! Tuon nykyisen sivupöydän tilalle voisi ehkäpä hankkia jonkin pienemmän version, joka voisi toimia tarpeen tullen laskualustana tai vaikkapa kukkapöytänä. Milloin minkäkin tarpeen täyttäjänä. 

En ole varma kumpi, suorakaiteen mallinen vai pyöreä, pöytämalli olisi järkevämpi sohvapöytänä? Onko kokemuksia tai mielipiteitä? :)

Olen ihastunut todella paljon tähän Hay:n Tray -pöytään. Näitä löytyy eri kokoisina, joten saisi samaa sarjaa sekä sohva- että sivupöydän.

Tarjotinpöytä iso, valkoinen
Kuva täältä

Tarjotinpöytä keskikokoinen, musta
kuva täältä
Toisaalta esimerkiksi Normann Copenhagen Tablo -pöydästä olen haaveillut jo todella pitkään. Simppeli ja tyylikäs.

Tablo pöytä, suorakaide, valkoinen
kuva täältä
Mutta entäs se pyöreä vaihtoehto? Tämä Hakolan Round-sohvapöytä toimisi meillä kokonsa sekä ulkonäkönsä puolesta myös erittäin hyvin!
Tässä olisi myös ihana sivupöytä! Would:n Come Here on tyyliltään hieman erikoisempi ja sen paikkaa voisi vaihdella varmasti näppärästi. Keltainen väri toisi hauskan piristyksen muuten melko musta-harmaa-valkoiseen kotiimme, mutta löytyy tästäkin mallista ne turvallisemmat musta ja valkoinen väri.

Come here sivupöytä, keltainen
kuva täältä
Huh! Nyt vaan pitäisi tehdä se päätös!

<3:llä Jenna


Seuraa blogia:

Voit myös liittyä lukijaksi tuolta oikeasta sivupalkista

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3