Miten tässä nyt näin kävi?







Voihan marraskuu! Miten voikaan olla näin pimeää koko ajan? Oikein mikään ei huvita, tai siis mikään mikä vaatisi suurempia ponnisteluja kuten esimerkiksi siivoaminen sekä loppujen muuttolaatikoiden purkaminen. Ehkä sitä pitää hetkeksi vaan antaa olla ja käpertyä sohvalle viltin alle :) Herään sitten kevätauringon alkaessa paistaa!

Yhdessä asiassa olen kuitenkin kunnostautunut tänä pimeänä vuodenaikana. Nimittäin joululahjojen hankinnassa! Päätettiin, että tänä vuonna ei osteta enää mitään suuria määriä lahjoja, ihan vain jotain pientä. Ja ilokseni huomasin, että näinkin hyvissä ajoin alkaa tämä homma olla taputeltu! Ihanaa, ei tarvitse sitten kiireessä lähteä muiden sekaan jouluhulinaan :)

Yhden lahjan kanssa tosin kävi vähän hassusti. Tilasin aivan ihanan Desing by Ilonan -tarjottimen, jonka oli määrä mennä pukinkonttiin. No, tuossa se nyt kaunistaa olohuonetta uudella Hakolan Round -sohvapöydällä <3 Se taisi olla sitten kuitenkin aikainen lahja meille!

<3.llä Jenna

4 kommenttia

  1. Oi voi, tänne on myös päässyt kaamosväsymys iskemään viimeisen viikon aikana ihan tosissaan. Tuntuu, etten herää päivän aikana ollenkaan, vaan kuljen sellaisessa sumussa ympäriinsä. Tulisipa lunta, niin valoa olisi edes sen muodossa vähän enemmän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuttu fiilis! Nyt taidettiin luvata lunta ihan etelää myöten, toivotaan, että tulisi ja pysyisi myös :) Aurinkokin tänään pilkahti hetkisen, onneksi sen ehti nähdä!

      Poista
  2. Lumettomuus on ollut kyllä tosi masentavaa, meille satoi viime yönä lunta ja oli kyllä niin energinen olo koko päivän. Kyllä sen valon vaikutuksen vain huomaa hetkessä. Kiva kun kävit jättämässä kommentin minulle, löysin kauniiseen kotiisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumi antaa kyllä todella paljon energiaa! Tännekin saatiin onneksi hentoinen lumihuntu eilen, joten hieman helpottaa tämä masistelu :) Kaunis koti sinullakin! Kiva, kun vierailit :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi <3