Väriä olkkariin





Jopas arki rullaa taas vauhdilla! Viime viikon vietin sängyn pohjalla, ja tällä viikolla on palattu töihin lähes normaalikuntoisena. Pientä flunssaa on edelleen, mutta eiköhän tämä tästä pian taitu :)

Meillä on tähän asti ollut koti kovin "väritön". Edellisessä asunnossamme oli värejä melkoisen paljon, joten tällä kertaa halusin tieten tahtoen todella pelkistetyn pohjan sisustukselle, valkoiset seinät höystettynä muutamalla mustavalkoisella sekä toistaiseksi yhdellä harmaalla. Huonekalutkin ovat samaa värimaailmaa, jotta kokonaisuus säilyy selkeänä. Plussana on se, että näihin voi todella helposti yhdistää erilaisia värejä ja melkolailla mikä tahansa sopii! Innostuin tekemään olkkarin sohvalle pari tyynyliinaa Marimekon Räsymatto-kankaasta, keltaisesta sellaisesta. Keltainen on ehkäpä enemmän kevään & kesän väri, mutta väliäkös sillä. Nyt olkkarista löytyy jo hitusen väriä ja ilme on astetta pirteämpi :)

Vielä odotellaan mattoa & sohva- sekä sivupöytää saapuvaksi, jotta kokonaisuus olisi entistä käytännöllisempi!

Ihanaa keskiviikkoa! Tänään pitäisi tulla lunta sen verran, että saadaan nauttia valkoisesta maasta <3 

<3:llä Jenna

4 kommenttia

  1. Todella piristävät ja tyylikkäät tyynyt. Itsellänikin on harmaa sohva ja muutenkin hillittyjä värejä olohuoneessa. Täytyypä alkaa katselemaan uusia värikkäitä tyynyjä piristämään ilmettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Värikkäillä tekstiileillä on kyllä näppärä piristää muuten hillittyä sisustusta :)

      Poista
  2. Tuo Räsymatto on ihana! <3 Täällä etelässä talvet ovat viime vuosina olleet niin lumettomat ja synkeät, että olen huomannut venyttäväni syysvärien, keltaisen ja punertavan oranssin, pitämistä koko talven läpi osana sisustusta. Saan niistä ihanasti energiaa ja väriterapiaa. Ihan sama, vaikka eivät varsinaisesti talvivärejä olekaan. Peukku siis tälle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! <3 Juuri näin! Värit tuovat kyllä ihanasti piristystä, onneksi sentään ainakin nyt hetkeksi etelään saatiin lunta tuomaan valoa :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi <3