(Koti)kuulumisia






Heips! Se olisi kesäkuun eka! Niin ne vaan hommat hiljalleen kotona etenee vaikka ehdin jo moneen otteeseen manailla sitä, että saadaanko me ollenkaan niitä keskeneräisiä juttuja valmiiksi. Hiljaa hyvä tulee, mutta alkuvuoden etanavauhdilla ei edennyt kyllä mikään!

Mies oli onneksi ahkera ja maalasi porraskäytävän seinät parissa illassa sen jälkeen, kun olin hoitanut portaiden suojauksen. Helatorstain jälkeisenä perjantaina puolestaan ollessani töissä oli pihalle ilmestynyt aita koiria varten! Portit enää valmiiksi niin saa pojat juosta ulkona vapaana ilman, että koko ajan tarvitsee nuoremman perään olla katsomassa. Tuo eläkeläinen kun ei selvästi koe tarpeelliseksi liikkua 10 metriä pidemmälle mun jaloista.

Luonto & puutarhakin ovat heräilleet nyt, kun vihdoin on saatu vähän sitä vettäkin! Saa nähdä koska sitä innostuu kesäkukkia ostamaan ja rakentamaan loppuja istutuslaatikoita pienelle hyötypuutarhalle sekä perennoille. Ehkäpä ensin nuo suuremmat linjat kuten se terassin laajennus :)

Mukavaa torstaita,

<3:llä Jenna

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!

2 kommenttia

  1. Teillä on kaunis koti! Ja näyttää niin valmiilta! Me ollaan asuttu omassamme muutaman kuukauden kauemmin kuin te, mutta omaan silmään sisustus vaatii vielä hirmuisesti! Tosin meiltä ei tullut juuri mitään edeltävistä asunnoista, joten täytyy tässä kerryttää kaikkea pientä kivaa.

    rouvay.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kyllähän tuo talo alkaa olla suurinpiirtein valmis, mutta kuvien ulkopuolelle jää vielä paljon keskeneräisiä nurkkia ;) Mutta tehdään hiljalleen valmiiksi! Meillä kanssa hankittiin paljon uutta tähän taloon, ja edelleen listalla on joitakin juttuja. Sisustaminen taitaa olla sellainen ikuisuusprojekti! Aina keksii jotain pientä muutettavaa :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3