Yksi haave toteutui!


Olen pitkään haaveillut kunnon nojatuolista. Sellaisesta, joka miellyttää silmää, kestää aikaa sekä on mukava istua. Muutama kuukausi sitten mietiskelin jälleen olkkarin sisustusta ja edelleen kaipasin sohvan viereen nojatuolia, vaikka seinän viereen oltiinkin hetkeä ennen hankittu siihen sopiva kaapisto. Kun Hullareiden kuvasto ilmestyi, bongasin sieltä jälleen kerran suosikkituolini Woodnotesin K-tuolin :)

Käytiin testaamassa tuolia ja molemmat rakastuttiin tuoliin saman tien. Ei siinä auttanut muu kuin laittaa tuoli tilaukseen ja vakuuttaa itselleen, että tämä on järkevä sijoitus! Hieman mietitytti tuolin mahtuminen tuohon olkkariin vaikka olin mittanauhan kanssa sitä jo tuohon paikkaan mallaillut. Tuolissa kun on keinu-ominaisuus, tarvitsee se taakseenkin hieman enemmän tilaa, ettei kovasti seinät kolise! Huoli oli kuitenkin turha, sillä tuoli mahtuu olemaan tuossa erinomaisesti ja värikin sopii sohvaan hyvin vaikka ei aivan sama olekaan :)

En voi kuin sanoa, että täydellinen tuoli niin ulkonäkönsä kuin istuttavuutensa ansiosta! Kyllä tuossa kelpaa katsella leffaa tai lueskella vaikkapa lehtiä, tai viettää aikaa ihan muuten vaan :) Plussaa tuo myös se, että päällinen vaikuttaa olevan todella laadukasta, joten uskon sen kestävän näin koirataloudessakin vaikka herroilta onkin pääsy tuolille kielletty! Ja voihan sen sitten tulevaisuudessa myös tarvittaessa uusia.

Ihanaa tulevaa keskikesän juhlaa!

<3:llä Jenna

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3