A few shades of grey - Virkattu matto olkkarissa







Niin se kuukausi taas vaihtui ja syksy alkaa hiljalleen saapua. Tämän vuoden kesä oli täynnä vaikka ja mitä tapahtumaa: häitä, syntymäpäiviä, yhdet festarit tuli juhlittua, maalla ja mökillä rentouduttua ja tietysti kotona tehtyä vaikka ja mitä! Parhaita kesiä taas pitkään aikaan <3 Nyt on todella mukava alkaa vähän rauhoittua hämärtyvien iltojen mukana :)

Tämän päivän aiheena ei pitänyt olla sen kummemmin kulunut kesä, vaan halusin näyttää teille miltä isompi virkattu pitsimatto näyttää meidän olkkarissa. Tein maton jo edelliseen asuntoomme, jossa se majaili makkarissa. Muutettuamme matto on toiminut loistavasti vaatehuoneessamme, josta sen yksi päivä kuitenkin kannoin alas katseltuani tovin vanhemman koiramme haastavaa yritystä istua paikallaan liukkaalla laattalattialla. Olkkarin "viralliset" matot kun odottavat edelleen pesuun viemistä! Maton vaihto taitaa olla yksi suosikkijutuistani olohuoneen ilmeen muuttamisessa! Näinkin pienellä asialla saa kuitenkin melko suuren ilmeen muutoksen aikaan :)

Mitä olette mieltä, alkaako olohuoneessa olla jo liikaa harmaata? Pitäisiköhän välillä keskittyä myös lisäämään jotain "oikeaa" väriä? :)

Ihanaa syykuun alkua,

<3:llä Jenna

Translation: A simple way to change feeling in the livingroom is to change the carpet (or other textiles), like I noticed that I do a lot! What do you think, is here too many shades of grey in our livingroom?

***

Lue myös edellinen juttu: Sauna

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!

2 kommenttia

  1. Löytyipäs kiva blogi! Hyppään mukaan seuraajaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät! Tervetuloa mukaan :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi <3