Marraskuun viimeinen & pörröinen tyynyliinaMarraskuun viimeinen päivä! Huomenna avataan jo joulukalenterin ensimmäinen luukku ja voi alkaa hyvillä mielin hiljalleen virittymään joulufiilikseen. Joka toinen päivä satanut lumi, joka on kylläkin sulanut aina seuraavana, on tuonut mukanaan jo pikkuisen säväyksen tulevasta talvesta. Kunpa nyt vain tulisi pakkasta ja pysyvä lumi <3

Olen aivan hurahtanut kaikkeen pörröiseen ja lämpimään sisustuksessa näin lähestyvän talven kynnyksellä, kuten viime aikojen postauksistakin varmasti olette huomanneet :) Sisustus on kääntynyt tunnelmalliseen sekä lämpimämpään suuntaan niin tekstiileissä kuin valaistuksessakin. Viime Ikean reissulta bongasin ihanan pörröisen tyynynpäällisen, joka päätyi K-tuolin kaveriksi. Pörröinen tyyny tuo kyllä ihanaa pehmeyttä olohuoneeseenkin!

Ihanaa marraskuun viimeistä päivää! Muistakaahan huomenna aamulla joulukalenteri ;)

<3:llä Jenna

P.S. Olethan jo mukana Instagramin joulukalenterissa? Jos et, klikkaa mun tilille @ensimmainentalo ja tsekkaa sieltä seurattavat tilit! Eka luukku aukeaa huomenna ja jokaisen takaa löytyy aina mukava arvonta :)


Translation: I found so lovely fluffy pillow from the Ikea. It fits perfectly with the K-chair and gives a nice and warm feeling to the livingroom!

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!


Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi
And / or join with me as a reader from the right side bar!


Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3