Mitkä asiat ovat mielestäni tärkeimmät sisustamisessa?

-



Lokakuu on taputeltu ja Marraskuun pimenevät illat (ja päivät) ovat täällä. Valokuvauksen kannalta tämä on todella haastava vuodenaika, vaikka muuten ihanan tunnelmallista onkin! Mistä ihmeestä sitä löytää sellaisen hetken päivästä, että ehtisi kuvailla päivänvalon aikaan? Aamulla on pimeää ja päivällä kotiin tullessa taas pimeää. No toivotaan, että joku viikonloppu olisi hetki aikaa ja ehtisi ottaa muutaman uuden räpsyn taas varastoon!

Ajattelin tänään kertoa teille, mitkä asiat ovat omasta mielestäni niitä tärkeimpiä sisustamisessa. Näiden asioiden kautta itse pyrin sisustamaan kotiamme, tosin ainahan kaikki ei mene kuin olisi suunnitellut, joten ihan kaikki kohdat eivät varmasti jokaisessa nurkassa toteudu :) 

1.Persoonallisuus


Tämä on asia, joka on mielestäni tärkeimpiä juttuja sisustuksessa. Toisaalta tämä on myös suhteellisen helppo toteuttaa, sillä teemme hankintapäätöksiä usein sen mukaan mikä miellyttää juuri omaa silmää. Kaikki kodit ovat erilaisia ja juuri erilaisuus sekä asukkaiden oman mieltymyksen sekä persoonan näkeminen sisustuksessa on todella mielenkiintoista!

2. Kontrastit

Erilaiset kontrastit tekevät sisustuksesta mielenkiintoisen. Tosin vaikkapa täysin valkoinen koti on sekin kyllä kaunis, mutta omaan silmääni erilaisten värien käyttö (kuitenkin jokseenkin hallitusti) on alkanut näyttää todella hyvältä. Seuraavaa otsikkoa jo sivuten erilaisia kontrasteja voi luoda myös eri materiaaleilla.

3. Materiaalit

Mielenkiintoa sisustukseen voi luoda myös erilaisilla materiaalivalinnoilla. Esimerkiksi sekoittamalla pehmeitä tekstiilejä sekä marmoria. Tai vaikkapa metallia ja puuta. Vain taivas on rajana!

4. Kestävyys & ajattomuus

Uuden kodin myötä sisustusfilosofiaani on iskostunut entistä enemmän huonekalujen kestävyys sekä ajattomuus. Olen koittanut tehdä uudet hankinnat juuri pitäen silmällä niiden laatua ja materiaaleja, jotta ne kestäisivät mahdollisimman pitkään sekä valitsemalla sellaisia kalusteita tai muita sisustusesineitä, joihin en usko heti kyllästyväni. Esimerkiksi tekstiilejä tai järjestystä vaihtamalla eri kausien tai fiiliksen mukaan saa kuitenkin helposti luotua hieman uutta näköä kotiin, jolloin aina ei tarvitse olla vaihtamassa niitä kaikista suurimpia huonekaluja uusiin :)

Ihanaa perjantaita ihanat!

<3:llä Jenna

Translation: Which are the most important things in the interior on my mind? 1. Personality, 2. Contrasts, 3. Different materials, 4. Permanence. These are the main lines of my interior philosophy :)


***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!

Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi
And / or join with me as a reader from the right side bar!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3