Hakusessa toimiva & silmää miellyttävä penkki eteiseen!





Heipä hei! Monissa blogeissa on pyörinyt viime aikoina lause "sisustusta pitäisi ajatella käytäntö edellä". Ensin käytäntö, sitten esteettinen puoli. Ja näinhän se menee! Useat sisustustarpeet syntyvät juuri siitä, että arjessa jokin toiminto ei vain tunnu toimivan niin järkevästi kuin se voisi tai puuttuu kokonaan. Tarve ohjaa miettimään parasta ratkaisua ja tietysti sellaista, joka olisi myös silmää miellyttävä.

Meillä tällainen "haaste" on syntynyt eteisessä. Olen pitänyt Artekin E60 -jakkaraa eteisen käytävällä. Siinä voi istahtaa solmimaan kengän nauhat tai siihen voi laskea laukun töistä tullessa. Jakkara on ihana, siitä ei pääse mihinkään, mutta onhan se aavistuksen pieni juuri näihin tarpeisiin, sillä siihen ei taas mahdu istumaan, jos on jo laskenut sen laukun tai takin siihen. Tähän kaipaisin muutosta, hieman isompaa penkkiä, ja samalla saisi jakkaran käyttöön vaikkapa olkkarin puolelle tai keittiöön varajakkaraksi.

Etsin muutamia omaa silmää miellyttäviä penkkivaihtoehtoja, joita listasin tuohon alle. Vaihtoehtoja löytyi design klassikoista Ikeaan sekä DIY-insipiraatioon. Luulen, että tuo DIY-vaihtoehto jäänee tällä hetkellä pois laskuista, sillä hommaa riittää kyllä kodin parissa ilman uusiakin projekteja! Parhaiten tilaan sopisi varmasti ilmava penkki eli tuo ihana Ecosmol voi olla aavistuksen liian "täyttävä" tuohon suhteellisen pieneen tilaan, vaikka näppärä onkin säilytysominaisuutensa ansiosta. Eniten innostuin malleja selaillessa Artekin 153B:stä, valkoisena. Toinen suosikkini on Peltolan Viiva -penkki, joka kuitenkin saattaa taas olla hippusen liian leveä.


Ecosmol

Niimaar - Ecosmol - Stylish Birch White
kuva täältä

Niimaar - Ecosmol - Stylish Birch White
kuva täältä

Artek 153 B


kuva täältä

Peltolan Viiva


Kuvahaun tulos haulle viiva penkki peltola
kuva täältä

Kuvahaun tulos haulle viiva penkki peltola
kuva täältä

Ikea Vässad



kuva täältä



Ikea Norråker


kuva täältä


DIY-inspiraatiota


@loomgoods goodness just arrived all the way from the  #perfecttimingmrpostman
kuva täältä

Vaaterekki
kuva täältä

Ihania vaihtoehtoja, mutta pitäisi vain tehdä se päätös! Saa nähdä saako Artekin jakkara jatkoa sukulaisestaan vai päädytäänkö johonkin muuhun vaihtoehtoon :)

Ihanaa viikonlopun alkua,

<3:llä Jenna

Translation: Here is some inspiration pictures of different benches. I want a bit more bigger bench to our lobby than the Artek E60 is. Which one? Not sure yet! My favorites are Artek 153B and Viiva from Peltola, but let's see! What do you prefer? Have a lovely weekend <3

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä //  Bloglovin
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!


Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi //  Bloglovin
And / or join with me as a reader from the right side bar!

4 kommenttia

  1. Itse olen ihastunut Menun Meet -penkkiin!

    VastaaPoista
  2. Meillä on eteisessä tuo Artekin penkki ja se on ollut ihan nappivalinta! Ihanan keveä, kaunis ja käytännöllinen. Suosittelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä nätti :) Saattaa olla, että siihen kallistutaan, vaikka onhan hyviä vaihtoehtoja vaikka kuinka! Kunhan saan vain miehen pään käännettyä ;) Artek on aina nappivalinta!

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi <3