Vuosi vaihtui - Mitä tehtiin ja mitä ajatuksia tälle vuodelle?












Heips! Niin vain saatiin vuosi jälleen vaihdettua ja ihanan pitkä lomakin vietettyä. Otettiin joulun välipäivät lomaa, jolloin sitä kertyikin melkein 1,5 viikkoa! Vietettiin koko aika mieheni suvun mökillä Kolilla, jossa talvi hemmotteli kyllä ihan tosissaan. Ihanat, paksut hanget ja pakkassää on kyllä niin herkkua <3 Syötiin, saunottiin, rentouduttiin, urheiltiin, vietettiin aikaa molempien vanhempien kanssa. Sellaista todella mukavaa ja yllättävän rentoa oleilua <3 Joulu sekä vuoden vaihtuminen menivät ohi melko huomaamatta, kun ei sen kummempia koristeluita tai muutakaan hässäköintiä tälle vuodelle haluttu :) Kun maanantaina sitten koitti kotiin lähtö, stressitasoni oli selvästi laskenut alle sallitun, kun heti alkoi tuntua siltä, että flunssa yllättää. Villasukat yöksi jalkaan ja nyt täytyy koputella puuta sen toiveessa, että flunssa olisi vain käynyt yrittämässä ja jättänyt sitten yrityksensä siihen, sillä eilen ja tänään olo on ollut huomattavasti parempi.

Mitä ajatuksia tässä viikon aikana heräsi sitten blogin suhteen tätä vuotta ajatellen?

Ainakin ajattelin alkaa kertoa hieman enemmän ihan tavallisia kuulumisia sekä aavistuksen välillä saatan raottaa joitain aiheita, joista en ole aiemmin kirjoittanut. Mitä ne ovat, selviää varmasti itsellekin tässä matkan varrella, mutta ajattelin, että hieman enemmän elämänmakuista sisältöä pelkän pintaraapaisun sijaan olisi kiva teille tarjoilla! Vuosi tuo tullessaan varmasti taas uusia juttuja, kuten jokainen vuosi tähän mennessä ja otetaan avoimin mielin vastaan ne asiat, jotka on tullakseen :) Pääosassa täällä pyörii edelleen varmasti siis koti ja sisustus, ainakin kuvissa eli tekstin ystäville sitten jotain lisäjuttuja on tulossa!

Ja kiitos vielä kerran tämänkin kanavan kautta vuodesta 2017 <3 Tehdään tästä vuodesta vähintään yhtä hieno! Jos teillä on mielessä esimerkiksi joitain postausideoita, otan niitä todella mielelläni vastaan. Myös tietysti kommentit ovat erittäin tervetulleita, jopa parasta bloggaamisessa!

<3:llä Jenna

Translation: The year of 2018 is here! Thank you so much for the last year <3 Let's see what this year will give to us! Pictures in this post are from our Christmas holiday at our cabin in Koli. 

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä //  Bloglovin
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!


Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi //  Bloglovin
And / or join with me as a reader from the right side bar!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3