Ihanat Babyshowerit


Viime sunnuntaina ihanat ystäväni sekä äitini ja mieheni äiti järjestivät mulle aivan ihanat Babyshowerit <3 Juhlien ajankohta ei tullut yllätyksenä, koska tällaiselta loogista päättelyä harrastavalta insinööriltä nyt on vaan välillä haastava pitää asioita salassa ;) Mutta juhlien sisältö kaikkinensa oli yllätys ja todella mieluisa sellainen!

Ennen ystävien saapumista mut lähetettiin ulos koirien kanssa ja puolen tunnin reippailun jälkeen meidän alakerta oli saanut hempeän koristelun ja ruokailutilaan oli ilmestynyt vaikka ja mitä tarjottavaa. Aloitettiin juhlat tietysti skumpalla, tosin tällä kertaa alkoholittomalla Lehtikuohulla (niin odotan sitä oikeaa shampanjaa vaikka hyvää tämäkin oli!) ja saatiin myös valloittavan suloinen vaippakakku. Tämän jälkeen oli vuorossa herkuttelua niin suolaisilla kuin makeilla herkuilla. Sisälsi juhlat myös muutaman mukavan aktiviteetin niin masun ympärysmitan arvailusta muun muassa vauvan mittojen sekä nimen arvuutteluun että sokkotestinä mulle erilaisten pilttien maisteluun!

Kaiken kaikkiaan aivan ihanan rennot juhlat enkä voisi olla enempää kiitollinen niistä <3 

<3:llä Jenna

Translation: Last Sunday my dear friends arranged me the most loveliest Babyshower party <3

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä //  Bloglovin
Tilaa uusin postaus sähköpostiisi oikealta sivupalkista!
Liity Blogger-lukijaksi oikealla sivupalkissa!


Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi //  Bloglovin
And / or join with me as a Blogger-reader or order e-mail notification from the latest blog post  from the right side bar!  

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3