Kevätmessujen lippuarvonta!





Heips! Moneen kertaan on jo tullut ihasteltua tätä nopeasti lisääntyvää valon määrää sekä lumen hupenemista täällä bloginkin puolella ja nyt olisi jälleen aika siihen :)

Kevään mukana tulee myös Kevätmessut, jotka järjestetään 6.-9.4.17 Helsingin messukeskuksessa. Aikeissani on käydä katsastamassa millaisia ideoita löytyisi sekä puutarhaan erilaisten istutusten että kivetysten muodossa sekä löytyisikö sieltä inspiraatiota terassin valaistukseen ja sisustamiseen. Meillä löytyy takapihan puolelta iso terassi, joka saa vielä tässä viimeisten lumien sulettua laajennuksen sekä ylhäältä reilun kokoinen parveke eli pari uutta olohuonetta aukeaa kesäksi :)

Pihainsipiraation lisäksi messuilta löytyy ideoita sisustamiseen ihan sisätiloissakin, inspiraatiota keittiöön Lähi- ja Luomuruoka -tapahtumassa sekä näiden lisäksi Oma Mökki sekä Oma Koti -tapatumat eli mökkihenkisille sekä omasta rakennusprojektista haaveilevillekin varmasti vaikka ja mitä! Itse asiassa tuo Oma Mökki -tapahtumakin kiinnostaa, josko sieltä löytyisi vinkkejä mökin lämmitykseen ja vesiputkien sulanapitoon talvella sekä muihin ajankohtaisiin juttuihin!

Mulla onkin ilo arpoa teille kaksi päivälippua messuille! Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin. Se voi olla mitä vain, mutta tietysti palaute & postausideat teiltä ovat aina lähellä mun sydäntä :) Tuplaat mahdollisuutesi liittymällä lukijaksi oikealla sivupalkissa, tykkäämällä blogista Facebookissa tai Instagramissa (kirjoitathan näissä tapauksissa kommenttiin 2 arpaa), mutta nämä eivät ole edellytyksiä arvontaan osallistumiselle! Jätäthän myös toimivan sähköpostiosoitteesi kommenttiin, jotta saan voittajiin yhteyden. Arvonta-aikaa on 2.4.2017 asti.

*yhteistyössä: Messukeskus

Onnea arvontaan ja ihanaa perjantaita!

<3:llä Jenna

P.S. Innostuin istuttamaan helmililjoja aaltomaljakoihin! Tuovat mukavasti kevään fiilistä kotiin :)

15 kommenttia

  1. Kevätmessuilta saa uusia raikkaita tuulahduksia !
    rituha@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Äitini ilahtuisi varmasti jos veisin hänet :)!
    rossu.life@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Tykkään seurata sisustusblogeja. Kauniit kuvat blogissasi inspiroivat. Messuille voisin mennä mieheni kanssa. Mukana kahdella arvalla. Valoisaa kevättä!
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  4. Olen odottanut näitä messuja niin pitkään! Toivon sinun blogistasi löytyvän paljon keväisiä sisustus- ja pihapostauksia :)

    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Ihanaa kun kevät tulee ja niin raikkaita ja kauniita kuvia sinulla! Messuja jo kovin odottelen�� 2:lla arvalla mukana. minsyt@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Hennajenniina
    Ihania sisustusjuttuja on aina ilo saada lukea ja katsella upeita kuvia, yksi arpa minulle.

    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  7. Mukana huipussa arvonnassa! :)

    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Arvontaan mukaan =)
    wonderwhy (at) netti.fi

    VastaaPoista
  9. Haluaisin messuille inspiraatiota hakemaan.
    valkoisenlumoissa@hotmail.fi

    VastaaPoista
  10. Kukkakuvat ja -asetelmat ihastuttaa aina, kuten tuossa yllä helmililjat. (Niitä lisää vaan :) )
    T. Kaisa
    kaisa.illukka_at_gmail.com

    VastaaPoista
  11. Mukana arvonnassa. Olemme aloittamassa juuri ensimmäisen talon suunnittelemista ja rakentamista, messuilta löytyisi varmasti hyviä vinkkejä. Hyvä blogi, aurinkoista kevään jatkoa! :)
    T.Sanna
    Sanna_tahvanainen@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Kevätmessuilla ois kiva käydä fiilistelemässä!

    sannapupu(at)gmail.com

    VastaaPoista
  13. Mukana arvonnassa kahdella arvalla (Facebook-tykkääjä)! :) Löysin blogisi sattumalta, ja vaikuttaa mielenkiintoiselta! (: -Anni

    annikatariipa@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Mukana arvonnassa!

    arjahelena74@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Olisi ihanaa viedä sisko messuille! :) millaneuvonen@outlook.com

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3