Olkkarin uudet asukkaat







Kävimme viime perjantaina pitkästä aikaa Ikeassa. Tarkoituksena oli hakea keskiviikkona naisten päivän kunniaksi kotiutuneelle peikonlehdelle ruukku sekä muutamia kippoja keittiöön. Tiedättehän te Ikean ja sen, että ei sieltä ikinä pääse ulos ihan niin vähällä, kun on suunnitellut ;) Mukaan tarttui myös vaatehuoneeseen uudet säilytyslaatikot sekä olkkariin pari uutta asukkia! Niin, ja yksi maljakkokin.

Edellinen orkidea koki karun kohtalon, joten ajattelin kokeilla vielä toisen kerran, josko tämä yksilö nyt viihtyisi! Rakastan orkideoita, äidilläni niitä on useita ja ne vuosi toisensa jälkeen tekevät uusia versoja ja kukkia, mutta jotenkin mulla kävi ainakin edellisen kanssa huono tuuri. Orkidean lisäksi näin pienen pienen viirukirjotähden puutarhaosastolla ja se oli vain niin symppis, että mukaanhan sellainenkin oli saatava :) Orkidean hoitovinkkejä otan muuten mieluusti vastaan!

Viherkasvi-innostus on selvästi alkanut meidänkin kotona. Eilen saapui amppeli, joka vielä kaipaa asukastaan ja voin vain kuvitella mitä keksin seuraavaksi! Viidakkoako tässä ollaan perustamassa?!

Ihanaa keskiviikkoa!

<3:llä Jenna

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3