Ensiesittelyssä alakerran "man cave"

Hip hip hurraa! Vihdoin on taas yksi huone niin sanotusti valmistunut (lue: siivottu ja järjestelty loppuun), joten sen kunniaksi tänään esitellään tämä kyseinen huone. Kyseessä on siis alakerran ainokainen makkari, joka meillä toimittaa tällä hetkellä virkaa vierashuoneena sekä mieheni "man cavena" :) Nyt, kun kuvia katselen, niin eihän tuo nyt ihan perinteiseltä man cavelta näytä, mutta eihän nyt näihin neliöihin sellaista stereotyyppistä "luolaa" nyt mahdukaan! Huone toimii kuitenkin hyvin mieheni harrastuksen eli musiikin parissa ja saattaa olla, että olen päässyt radikaalisti vaikuttamaan tämän(kin) huoneen sisustukseen.

Huoneessa oli pitkään pari Ikean expedit -hyllykköä, mutta tämä kokonaisuus vei omasta mielestäni turhaa tilaa sekä taustattomuuden takia oli hieman levoton. Pitkän ja piinallisen etsinnän jälkeen löytyi Muuramelta sopiva kombo eli pari PikkuMup-hyllyä sekä yksi IsoMup-kaappi. Kaappi kätkee kätevästi sisälleen vahvistimen sekä muut ei niin kauniit härpäkkeet. Nostettiin myös tuo olkkarissa ollut kaapisto kosketinsoittimien tilalle, koska K-tuoli sai majapaikan olkkarin paraatipaikalta! Tuolista lisää omassa postauksessaan :)

Tämä huone on toiminut todella hyvin juuri sille annettuun tehtäväänsä. Meidän sukulaiset ovat sen verran kaukaa, että jäävät vierailullaan aina yöksi, joten vierashuoneelle on kyllä tarvetta. Lisäksi alakertaan suunniteltiin toinen suihku (isompi kylppäri & sauna ovat meillä yläkerrassa), joten vieraat saavat näin hieman omaa tilaa.

Isoimpana väripilkkuna huoneessa, ja oikeastaan koko talossa, toimii tuo jo edelliseen asuntoon ostamamme kirjahylly. Myös iso vuodesohva on jo edelliseen asuntoon, tai itseasiassa sitä edelliseen, hankittua. Sohva on kyllä todella iso, mutta siinä on niin hyvä nukkua ettei olla viitsitty sitä turhaan vaihtaa. Ja sopiihan se tuonne kuitenkin ihan hyvin!

Ihanan aurinkoista päivää,

<3:llä Jenna

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3