Ei joulupuu vaan jouluoksa




Viime jouluna meillä oli ensimmäinen joulu uudessa kodissa. Tai oikeammin se oli talon ensimmäinen joulu, sillä joulua vietettiin sukulaisissa. Kuitenkin sitä tuli koristeltua koti jo joulukuun alussa jouluiseen tunnelmaan. Tänä vuonna kaiken kiireen keskellä itse joulukoristelu on jäänyt hitusen vähemmälle, mutta valoja laitettiin ikkunoihin, parvekkeen kaiteeseen sekä muutamia sisällekin jo kuun alussa tuomaan ihanaa tunnelmaa muuten kovin synkän ajanjakson keskelle.

Joulukuusen paikalle saapui vuoden aikana K-tuoli, joten nyt ei yksinkertaisesti ollut paikkaa joulukuuselle ellei kalusteiden järjestystä olisi jotenkin muuttanut. Hätä keinot keksii ja niin haettiin vain muutamat männyn oksat toimittamaan joulupuun virkaa. Löysin Taidetehtaan Joulumarkkinoilta yksinkertaisia vanerikoristeita ja yhdessä tämä kombo toimii hieman erilaisena joulukuusena :)

Uskomatonta, että viikon päästä ollaan jo vaihdettu vuosi uuteen! Toivotaan, että siitä tulee yhtä tapahtumarikas kuin kuluneesta vuodestakin :)

<3:llä Jenna

Translation: In this year we didn't find any room for a christmas tree. So I developed a new version of it! A pine branch with a few simple decorations <3

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä //  Bloglovin
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!


Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi //  Bloglovin
And / or join with me as a reader from the right side bar!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3