Itsenäisyyspäivän viettoa





Eilen se vihdoin koitti, Suomen 100-vuotis Itsenäisyyspäivä! Tämän kertainen itsenäisyyspäivä oli tunnelmaltaan selvästi hieman erilainen aiempiin vuosiin nähden vaikkakin meillä sitä vietettiin melko tavalliseen tapaan. Onhan tuo 100 vuotta jo huikea luku!

Aamu valkeni kuulaana ja aurinkoisena, joten tehtiin pitkä lenkki ihanassa metsä- & peltomaisemassa. Koiratkin selvästi nauttivat tällaisesta vapaapäivästä keskellä viikkoa. Ihan täysin löhöilyksi päivä ei tosin päässyt, kun innostuttin pesemään alakerran laattalattian saumat! Voi herran jestas mikä homma on pestä 1,5 vuotta käytössä olleen lattian saumat, ja saada niistä alkuperäisen väriset (vaalean harmaat). Ihmettelin kyllä muutaman tunnin jälkeen, että miksi ihmeessä meille valikoitui vaalea laattalattia?! Ei ainakaan puhtaanapito tainnut silloin suunnitteluvaiheessa olla ihan kovin korkealla prioriteetilla... No, tällä mennään ja jynssäyksen sekä höyrypesun & saumasuojan jälkeen ne toivottavasti pysyvät edes talven ajan puhtaana. Mutta onhan tuo lattia kyllä hieno! Ei siitä mihinkään pääse :)

Iltapäivällä nautittiin ihanan ystävän seurasta kera herkkujen: piparien, sinihomejuuston sekä viikunahillon (täydellinen yhdistelmä!), ja leipaisin innostuksissani joulutortutkin! Pitää aloittaa näin hyvissä ajoin joulutunnelman luominen, on sitten oikea fiilis aattona :) Illan kruunasi mikäpä muukaan kuin Linnan juhlat!

Huomenna on viikon toinen perjantai! Loistavia tällaiset viikot, eikös? :)

<3:ll jenna="" p="">

Translation: Yesterday we celebrated Finland's Independence Day! 100 years old, think about how cool is that!

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!


Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi
And / or join with me as a reader from the right side bar!

Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3