Parvekkeen uusi ilme









Se olisi jo kesäkuu! Huikeaa, kun on saatu jo kuukauden päivät nauttia ihan oikeasta kesästä <3 Saa nähdä loppuvatko nämä ihanat ilmat kuin seinään jossain vaiheessa, vai tuleeko tästä pitkästä aikaa kunnon "pitkä, kuuma kesä". En ainakaan itse laita yhtään pahaksi näitä ilmoja, toki vettä voisi vaikkapa öisin vähän sadella, sillä alkaa tuolla pihalla olla kyllä todella kuivaa. Yksi kirsikkapuu voi olla menetetty tapaus tämän kuivuuden johdosta, ehkä. En oikein ymmärrä noiden puiden päälle, mutta kovasti kuivumaan päin se on, vaikkakin joka päivä sitä koitan kastellakin. Jos joku tietää enemmän kirsikkapuista, saa laittaa vinkkejä, joita kokeilla tuon elvyttämiseen! Samoin nurmikkoa on joutunut kyllä kastelemaan iltaisin ettei se nyt ihan kokonaan kuivaisi.

Innostuin tuossa muun tekemisen ohessa sisustamaan vähän parvekettakin. Tähän asti se on toiminut lähinnä koirien tähystyspaikkana, mutta ajattelin, että jos siitä saisi tehtyä sellaisen houkuttelevamman kesäolohuoneen, voisi sielläkin viettää jonkun verran aikaa. Viime kesänä hankkimani NORR11 Club Lounge Chair -säkkituolit talvehtivat parvekkeella ja ne saivatkin nyt jäädä sinne. Lisäksi hankittiin Jyskistä Levanger sohva sekä sohvapöytä, jotka olivat sopivan matalat lähes lattiaan asti ulottuvien ikkunoiden eteen sekä muutenkin sohva on kyllä todella mukava istua. 

Kesäkukkia en ole juurikaan viitsinyt vielä hankkia, mutta jotain vihreää oli hitusen tuonne saatava, joten päädyin miehen toiveesta kirsikkatomaattiin sekä sen juurelle murattiin. Toiseen ruukkuun löytyi veikeä koristebataatti sekä myös pari murattia. Näiden lisäksi kiikutin yhden orvokkiruukun alaterassilta partsille. Kaiken kaikkiaan tuosta tuli kyllä ihan mukava lisäolkkari näin kesäisille ilmoille ja nyt täytyy toivoa, että sille olisi sitten sitä käyttöäkin :) 

Ihanaa viikonlopun alkua,

<3:llä Jenna

Translation: Some interior decoration to our balcony. The sofa and the table are Levanger sert from Jysk and the beanbag chair from NORR11. Now the balcony is much cosier and I hope that we'll find some time to hang out there :)

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä //  Bloglovin
Tilaa uusin postaus sähköpostiisi oikealta sivupalkista!
Liity Blogger-lukijaksi oikealla sivupalkissa!


Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi //  Bloglovin
And / or join with me as a Blogger-reader or order e-mail notification from the latest blog post  from the right side bar! 

2 kommenttia

  1. Kaunista! Me hankittiin partsille myös juuri tuo sama sohva. Tykkään siitä tosi paljon. :) Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se on kyllä tosi kiva ja mukava! Aurinkoista viikonloppua sinnekin!

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi <3