Hempeät pionit ruokailutilan kaunistajina






Eräs pihaprojektimme on istutuslaatikot kukille, tai toinen varmaankin kukille / perennoille ja toinen muutamalle pensaalle. Projektia ei ole vielä saatu aivan valmiiksi, joten hetken joutuu taimikaupoille (tai sukulaisten puutarhoihin ;) ) lähtemistä odottelemaan ja sillä välin kukat sisällekin on noudettava edelleen kaupasta :) Bongasin ruokaostoksilla hempeän pionikimpun ja olihan se napattava mukaan. Omat pionini vein itseasiassa mieheni tädille jo muutama vuosi sitten valeistutukseen odottamaan siirtoa sitten aikanaan juuri tämän talon puutarhaan, saa nähdä mikä päivä ne kotiututetaan, ja koska päästään nauttimaan oman puutarhan kukkaloistosta vielä aavistuksen enemmän <3

***

Niin siinä muuten vain kävi, että laskettu aika tuli täyteen eikä vauvaa ainakaan vielä kuulu <3 Mutta mikäs tässä odotellessa, kun olo on edelleen aivan loistava! Saapuu pikkukaveri sitten, kun on siihen valmis :) Aika uskomaton toukokuu on kyllä ollut kaiken kaikkiaan! Mittaushistorian eniten hellepäiviä ja vielä mammaloma, elämä osaa välillä yllättää todella positiivisesti!

<3:llä Jenna

Translation: Some beautiful flowers to embellish our diningroom <3

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä //  Bloglovin
Tilaa uusin postaus sähköpostiisi oikealta sivupalkista!
Liity Blogger-lukijaksi oikealla sivupalkissa!


Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi //  Bloglovin
And / or join with me as a Blogger-reader or order e-mail notification from the latest blog post  from the right side bar!  

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3