Plant Box ruokailutilaan








Vauvan tulon myötä sitä on alkanut miettiä sisustustakin hieman jo sen suuntaan, mikä on jonain päivänä turvallista tukea vasten nousevalle tai muuten vain tavaroita innoissaan hamuavalle vauvalle. Näihin virstanpylväisiin on meillä toki vielä aikaa, mutta mieluummin käytän edes hieman aikaa pohtiessani sisustusvalintoja, jotta ne olisivat sitten myös aikaa kestäviä.

Meillä oli jokunen hetki sitten ruokailutilassa kasveille pöytänä Everyday Designin Porvoo pöydät. Nämä ovat kuitenkin rakenteeltaan melko kevyet,  joten päädyin hankkimaan niiden tilalle  Ferm Livining Plant Boxin. Sattumoisin tuote oli juuri silloin vielä sopivasti alessa, joten se kruunasi päätöksen vaihtaa kohtuu uusi sisustushankinta tukevampaan ja astetta vähemmän tilaa vievään. Plant Box sopii enemmän kuin hyvin tuohon pieneen viherkasvinurkkaukseen ja orkideakin oikein villiintyi, kun se sai asuinpaikan tuosta pohjoispäädyn ikkunan vierestä! (Kuvat on otettu kahteen eri aikaan, joten niissä näkyy hauskasti myös tuo orkidean kasvu!). Plant Box tuo tosiaan hieman myös lisätilaa tuohon ruokapöydän vierelle, jota tarvitaan aivan pian, kun pikkujäbä alkaa viihtyä Tripp Trapin sitterissä (toivottavasti!) :)

Porvoo-pöydät odottelevatkin nyt uutta sijoituskohdetta, mutta ehkäpä nekin vielä uuden paikan löytävät kotoamme. Tällä hetkellä sisustus on muutenkin hieman hujan hajan! Vaavisänky, harsokasat sekä pyykkitelineet, kun näyttelevät isoa osaa alakerrassa ja pinnasänky on parkkeerattu meidän sängyn viereen makkariin jättäen taas vauvan huoneen hieman keskeneräiseksi. Tällaista kait tämä "lapsellinen" elämä nyt on kodinkin suhteen, mutta eipä se haittaa! Hyvähän se on elämän näkyä kotona :)

Aurinkoista viikonloppua,

<3:llä Jenna

Translation: New Plant Box from Ferm Living in our diningroom. It's a bit safer with the baby in the future than the Porvoo tables :)

P.S. Kiitos vauvakorttien arvontaan osallistuneille <3 Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti! Jos arpaonni ei suosinut tällä kertaa, löytyy kortit alesta Design by Ilonan verkkokaupasta :) 

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä //  Bloglovin
Tilaa uusin postaus sähköpostiisi oikealta sivupalkista!
Liity Blogger-lukijaksi oikealla sivupalkissa!


Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi //  Bloglovin
And / or join with me as a Blogger-reader or order e-mail notification from the latest blog post  from the right side bar! 

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3