Terassilla







Melkoiset ilmat kyllä suosivat nyt Suomea! Ei pidä valittaa, sillä onhan tämä nyt todella harvinaista :) Eilen iltapäivällä kävelin metsässä koirien kanssa ja aina aurinkokohdissa ilma tuntui täysin samalta kuin pari vuotta sitten Santorinin lomallamme. Todella paahteista ja täällä rannikolla meri-ilma tekee vielä oman välimerellisen säväyksensä fiilikseen. Vielä, kun olisi uima-allas tuossa takapihalla, niin avot! Pieni matkakuume kyllä jälleen iski, mutta odotellaan nyt vielä hetki ennen kuin tuon pikkuisen kanssa tehdään ensimmäinen ulkomaanmatka :)

Takapihamme on suoraan etelään ja ennen kuin puut kasvavat hieman varjostamaan, ja ennen kuin saamme hankittua sen aurinkovarjon, ei tuolla juuri pysty näillä ilmoilla aikaa viettämään. Kävin kuitenkin aamulla nappaamassa muutaman kuvan jo lähes 30 C:n lämmössä. Terassit ovat nyt saaneet pari kerrosta sävytettyä öljyä pintaansa ja vielä yksi porras, niin alkaa olla olemassa olevien terassien osalta valmista. Ensi keväänä on tarkoitus tehdä pihaan kylmä ulkovarasto, jolloin edessä on vielä myös pienen pieni terassiprojekti, kun yhdistetään tämä olemassa oleva tulevaan varastoon. Ei kait nämä projektit ikinä omakotitaloasujalta lopu :)

<3:llä Jenna

Translation: A few pictures from our backyard terrace.

P.S. Muistathan osallistua vauvakorttien arvontaan täällä!



***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä //  Bloglovin
Tilaa uusin postaus sähköpostiisi oikealta sivupalkista!
Liity Blogger-lukijaksi oikealla sivupalkissa!


Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi //  Bloglovin
And / or join with me as a Blogger-reader or order e-mail notification from the latest blog post  from the right side bar! 

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3