Katsaus lomaan









Heips! Ajattelin palata täällä blogin puolella vielä hetkeksi fiilistelemään lomamme viimeistä viikkoa ja tämän postauksen jälkeen palataan varmasti takaisin sinne sisustuspuolelle. Vauvan nimiäisten jälkeen suuntasimme mieheni sukumökille Kolille melkein viikon mittaiselle visiitille. Rauha, joka mökillä ja sen ympäristössä vallitsee on aina todella käsin kosketeltava. Jotenkin kummasti sitä tuntuu jo ensimmäisen päivän jälkeen siltä,  että olisi ollut mökillä jo useammankin viikon! Stressitasot laskevat saman tein olemattomiin ja sitä asettuu kyllä melkoiseen "zen"-tilaan!

Tämän pikkuvauva-arjen keskellä huomaan tarvitsevani entistä enemmän näitä pieniä irtiottoja arjesta. Vaikka itselläni toki päivät kuluvat hyvin paljon vauvan kanssa, olin sitten missä tahansa, on kuitenkin tärkeää välillä päästä kotoa pois :) Kotona kun keskeneräiset työt muistuttavat aina olemassaolollaan eikä sitä osaa montaa hetkeä vain olla. 

Nyt on jo viikko eletty sitä ihan normaalia arkea, joka sekin on kyllä omalla tavallaan ihanaa <3 Onneksi miehellä on vielä kaikki isyyslomat käyttämättä, joten näitä pieniä irtiottoja arjen keskeltä on varmasti luvassa jatkossakin! 

Rentouttavaa sunnuntaita,
<3:llä Jenna

Translation: A few picture from our holiday <3

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä //  Bloglovin
Tilaa uusin postaus sähköpostiisi oikealta sivupalkista!
Liity Blogger-lukijaksi oikealla sivupalkissa!


Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi //  Bloglovin
And / or join with me as a Blogger-reader or order e-mail notification from the latest blog post  from the right side bar! 

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3