Makkari vauvasäväyksellä





Jopas aika juoksee taas hurjaa vauhtia! Päivät menevät niin nopeasti, että on välillä todella hankala löytää aikaa istahtaa koneelle näpyttelemään teille kuulumisia, mutta onneksi se aika löytyi nyt! Mukavaa, kun vielä saadaan nauttia viimeisistä kesän rippeistä, vaikka se syksy sieltä taitaa kuitenkin kovasti tehdä tuloaan. Ensimmäiset herkkutatitkin löysin toissapäivänä lenkkipolun varresta ja mies taikoi niistä tattirisoton. Ehkäpä tässäkin yksi syksyn merkki!

Arki muuttui meillä alkuviikosta hieman erilaiseksi, kun mies vaihtoi työpaikkaa. Ennen vajaan 10 minuutin työmatka muuttui tuntiin, mutta vauvan kasvaessa tämäkään ei niin haittaa, sillä tuntuu, että päivä päivältä elämä muuttuu helpommaksi. Meillä se otti ilmeisesti tämän 3 kk, että opin ainakin hetkellisesti tuota pikkujäbää tulkitsemaan :) 

Makkarista en olekaan tainnut laittaa kuvia tänne sen jälkeen, kun se sai pienen vauvasäväyksen. Pinnasänky nostettiin muutama tunti ennen synnärille lähtöä tuohon meidän sängyn viereen ja tämä on osoittautunut todella näppäräksi! Ainakin ensimmäinen unipätkä on pyritty jo nukkumaan omassa sängyssä, josta nostan vauvan sitten viereeni. Laiskuus iskee useimpina öinä enkä saa nostettua vauvaa enää takaisin, kun huomaan itsekin jo nukahtavani. Varmasti hiljalleen, kun unijaksot pitenevät, saa vauvakin alkaa harjoitella enemmän omassa sängyssä nukkumista :) Kuvat otin jokunen aika sitten, ja sen jälkeen on sängyn pohjaa jo laskettu, kun vauva kovasti harjoittelee kääntymistä!

Tällä hetkellä alakerran makkari eli se vierashuone kokee myös muutosta, sillä miehen uuden työn vuoksi meidän piti vihdoin saada huoneeseen myös työpöytä. Tämä aiheuttikin pienen dominoefektin, ja veimme viime viikolla sohvan sieltä vanhemmilleni ja nyt odotellaan uusia kalusteita. Syksy on selvästi innostanut taas sisustamaan :)

Ihanaa loppu viikkoa, 

<3:llä Jenna

Translation: Baby's cot moved next to our bed. This arrangement has been quite handy!

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä //  Bloglovin
Tilaa uusin postaus sähköpostiisi oikealta sivupalkista!
Liity Blogger-lukijaksi oikealla sivupalkissa!


Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi //  Bloglovin
And / or join with me as a Blogger-reader or order e-mail notification from the latest blog post  from the right side bar! 

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3