Ihanat asuntomessut!
















Voi ettien että, kun asuntomessut osasivatkin tänä vuonna olla aivan täydelliset! Vai mitä mieltä te olette? :)

Me vierailtiin messuilla viime viikon torstaina. Oikeastaan alkuperäinen suunnitelma oli käydä jo aiemmin, mutta Suomen kaunis ja kuiva kesä päätti sitten järjestää ihanan kaatosateen suunnitellulle päivälle ja täten vaihdettiin hieman suunnitelmaa :) Hyvä niin, koska messupäivänä aurinko paistoi (lähes koko ajan) ja alueella oli mukava kierrellä!

Tänä vuonna oli omasta mielestäni asuntomessuhistorian parhaat messut. Okei.. en ole kiertänyt kuin kolmet, joten sanotaan, että tämän lyhyen messuhistorian parhaat! Ihanan luonnon ympäröivät rantatontit sekä yksinkertaisen tyylikkäät modernit talot ovat vain jotain sellaista, jotka saivat kyllä sydämeni tuolla alueella sulamaan. Tontti järvenrannasta on sellainen haave, joka on varmasti aika monella hieman keskempää tai pohjoisempaa Suomesta kotoisin olevalla? Ainakin täältä löytyy yksi sitä lottovoittoa odottava, joka voisi osan siitä moiseen sijoittaa ;)

Messuilta jäi käteen paljon ideoita sekä voimistuva talokuume (yllätys!). Ulko- ja terassialueisiin oli panostettu todella hyvin uima-altaita tai ulkoporealtaita unohtamatta. Viime vuosia enemmän taloista löytyi myös näppäriä ulkosaunoja oleskeluhuoneineen sekä lasitettuja patioita. Sisustuksissa näkyy selvästi valkoisen väistyminen taka-alalle ja mustan sekä lämpimien sävyjen nouseminen. Myös puuta oli käytetty paljon sisälläkin muun muassa sisustuspaneeleissä sekä esimerkiksi keittiöissä. Luontoa oli saatu tuotua myös hienosti osaksi sisustusta fantastisen ihanilla isoilla ikkunoilla!

Näkemistä olisi riittänyt varmasti toiselle tai jopa kolmannellekin päivälle, mutta onneksi kuvia tuli räpsittyä sen verta, että messuja voi fiilistellä vielä pitkään :)

Rentouttavaa viikonlopun alkua,

<3:llä Jenna

P.S. Ensi kerralla katsaus ruokailutilan uuteen tulokkaaseen!

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3