Ihana kirsikan kukinta ja kuulumisia pihalta





Tänä keväänä on ehtinyt nauttia pihalla olemisesta huomattavasti enemmän aikaisempiin vuosiin verrattuna. On ihana viettää äitiyslomaa juuri nyt, kun luonto heräilee kesään ja joka päivä voi havaita kasvua pihalla <3 Pari päivää sitten toinen kirskikkapuu oli alkanut kukkimaan ja nyt on hetki aikaa ihastella tätä kauneutta!

Pihalla näyttää muuten siltä kuin pieni pommi olisi räjähtänyt! Kaippa se on pesänrakennusvietti tai sitten vain tahto saada keskeneräisiä projekteja valmiiksi, kun mieheni kanssa ollaan laitettu oikein kunnolla tuumasta toimeen. Terassi on saanut jo osittain öljyä pintaansa (miksi me haluttiin terasseja niin paljon?!? Hirveä homma!), olen vointini mukaan maalaillut taloa toiseen kertaan ja pihan istutuslaatikoiden sekä terassin portaan pohjat alkavat olla valmiina. Vauva voisi vielä muutaman viikon pysytellä masussa, niin saisi varmasti ainakin osan projekteista valmiiksi ja sitten olisi aikaa keskittyä olennaiseen :)

Nauttikaahan lämmöstä,

<3:llä Jenna

Translation: Our other cherry tree has beautiful flowers <3

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä //  Bloglovin
Tilaa uusin postaus sähköpostiisi oikealta sivupalkista!
Liity Blogger-lukijaksi oikealla sivupalkissa!


Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi //  Bloglovin
And / or join with me as a Blogger-reader or order e-mail notification from the latest blog post  from the right side bar!  

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3