Vapun kuulumiset

Niin vietettiin jälleen vappua ja samalla vaihdettiin huhtikuu toukokuuksi. Huhtikuun viimeinen päivä oli ihanan aurinkoinen ja lämmin, kevät antoi kyllä jälleen hetken parastaan. Innostuin vappuaattona maalailemaan autokatoksen seiniä, nämä on näitä to do -listalla olevia asioita! Talon maalaus toiseen kertaan on tehtävä tänä kesänä ja on ollut mukava huomata, että säät suosivat yleensä sen muutaman päivän viikosta, jolloin näin kotona ollessa hommat etenevät ihan mukavaa tahtia.

Itse vappupäivää vietettiin sitten surkean sateisessa ilmassa, joka pakotti oleskelemaan lähes koko päivän sisällä. Saatiin kuitenkin vauvan huone laitettua suht valmiiseen kuntoon, joten ei mennyt hukkaan tuokaan päivä :) Vielä yhdeltä seinältä uupuu tapetti, mutta sen ehtii tapetoida kyllä myöhemminkin. Laitan kuvia vauvan huoneesta, jahka saan kameran muistikortille sen verta tilaa, että pystyn niitä räpsimään!

Sellainen leppoisa kotivappu täällä! Mites teidän vappuilut sujuivat? :) 

<3:llä Jenna

Translation: April turned to May with May Day. We did some decoration at baby's room and painted our house outside :) 

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä //  Bloglovin
Tilaa uusin postaus sähköpostiisi oikealta sivupalkista!
Liity Blogger-lukijaksi oikealla sivupalkissa!


Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi //  Bloglovin
And / or join with me as a Blogger-reader or order e-mail notification from the latest blog post  from the right side bar!  

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3