Olkkarin uusi kesämatto & vanha järjestys takaisin









Heips! Vihdoin sitä malttaa tulla hetkeksi sisälle pihahommien parista :) Viime ajat on tullut kyllä vietettyä tiiviisti pihalla tehden niitä edellisessäkin postauksessa jo mainitsemiani keskeneräisiä hommia, ja hommathan etenee!

Ajattelin näyttää teille muutaman kuvan meidän olkkarista ja uudesta kesämatosta. Etsin pitkään, siis varmasti reilu vuoden, koiraperheeseen sopivaa mattoa kesäksi. Kesällä olkkarin ovi terassille on usein auki ja koirat saavat mennä ja tulla ihan miten haluavat, joten lian kulkeutumiselta sisälle ei voi välttyä. Tämän takia nuo ihanat valkoiset mattomme on pakko laittaa varastoon odottamaan pakkasia.  Ei nimittäin mennyt montaa viikkoa, kun Pikseli-matto oli kadottanut ihanan puhtautensa, molemmilta puolilta!

Mietin jo kovasti, että oltaisiin taas kokonaan ilman mattoa kesä, mutta pikkukaverin syntyessä todennäköisesti tulee aikaa vietettyä tuossa lattialla oleskelellessa ja onhan se mukavampi istua hieman pehmeämmällä kuin kovalla laattalattialla :) Matto on siis Himlan Särö mustana. Ihanan ohut puuvillamatto, jonka voi pestäkin ihan normaalisti. Mielestäni aika kiva löytö! Mitä olette mieltä?

Niin, palasihan tuo järjestyskin talven jälkeen takaisin "vanhaan". Tosin pöydät vaihtoivat paikkoja ja näin saatiin keskelle olohuonetta astetta enemmän tilaa. Tämä järjestys on kyllä osoittautunut käytännölliseksi :)

Kait sitä tuli taas pidettyä riittävästi taukoa pihahommista! Saa nähdä mitä projektia sitä seuraavaksi jatkaisi. Ihanaa kesäistä iltaa,

<3:llä Jenna 

Translation: Our livingroom has a new carpet, Särö from Himla. It's just perfect for the summer in a dog house! And the order of furnitures change back to the old one. What do you think, is this better than the previous one? :)

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä //  Bloglovin
Tilaa uusin postaus sähköpostiisi oikealta sivupalkista!
Liity Blogger-lukijaksi oikealla sivupalkissa!


Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi //  Bloglovin
And / or join with me as a Blogger-reader or order e-mail notification from the latest blog post  from the right side bar!  

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3