Palmuvehka & Arvontamuistutus!





Ihanaa huhtikuun toista päivää! Mihin se marraskuu oikein ehti kadota? Aika kulkee melkoista haipakkaa näin kevään edetessä, mutta antaa sen kulkea :) Koitetaan vaan pysyä mukana! 

Eilinen meni lähes kokonaan harrastuksen parissa, agilitykilpailuissa koiran kanssa ja tänään on sitten ehtinyt siivoilla ja laittaa taas kotia hieman parempaan kuntoon. Sunnuntaista on muodostunut ilmeisesti meillä sellainen siivous- & kodinkunnostuspäivä. Lepopäivät ovat erikseen sitten joskus! Tai sanottakoon, että tänään minä siivoilen ja kunnostan kotia, mies näyttää erikoistuneen auton rassaamiseen ;)

Aamulla pyörähdettiin kaupoilla, josta mukaan lähti ruokatarvikkeiden lisäksi pieni palmuvehka <3 Hauskaa, että ruokakaupastakin voi ostaa viherkasveja! Ehkäpä trendi on sen verran suurta, että lähikaupatkin ottavat vihreät sisustuksen piristäjät valikoimiinsa. Lohikäärmepuu sai yläkerran aulaan vierelleen kaverin ja kyllä kaksi kasvia yhdessä ovat jotenkin paremman näköiset kuin nuo, jotka yksin kasvavat :) 

Rentouttavaa sunnuntain jatkoa!

<3:llä Jenna

P.S. Tämän päivän loppuun saakka on vielä aikaa osallistua Kevätmessujen lippuarvontaan! Klikkaa tänne ja osallistu: Kevätmessujen lippuarvonta :)

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3