Hempeää väriä olkkariin





Viime viikonloppuna piipahdimme pikavisiitillä Ikeassa. Pienet tuuletukset sanalle "pikavisiitti", selvittiin nimittäin mieheni kanssa jo tunnissa läpi kaupan kahville kärry täynnä kaikenlaista! Varmasti uusi ennätys :) 

Kuten aina, löydettiin ne asiat joita lähdettiinkin hakemaan. Vauva sai patjan ja muutamat lakanat sekä päällisiä hoitoalustalle. Lisäksi ostettiin iso leikkuulauta keittiöön sekä muun muassa henkareita ja kattila. Mutta ei liene yllätys, että matkaan tarttui myös pari ei ennalta suunniteltua komponenttia! Bongasin aivan ihanan haalean vaaleanpunaisen neuletorkkupeiton olkkariin ja himoitsemani kastanjasutipuukin löytyi viherkasviosastolta <3 Naureskelin, että monet saavat raskausaikana erilaisia mielihaluja yleensä ruokia kohtaan. Mulla nämä mielihalut näköjään painottuvat enemmän tähän pesänrakennuspuoleen! hehe!

Nyt on olkkarissa hieman väriä mustan, valkoisen ja harmaan joukossa, ja täytyy kyllä sanoa, että yllätyin aavistuksen itsekin kuinka hyvin tuo väri meille sopii!

Ihanaa pakkaspäivää,

<3:llä Jenna

Translation: A little color to our livingroom!

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä //  Bloglovin
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!


Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi //  Bloglovin
And / or join with me as a reader from the right side bar!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3