Vihdoin eteisessä on täydellinen penkki

Kyselin teiltä taannoin mielipidettä ja vaihtoehtoja eteisen penkiksi täällä. Kiitos kaikista vastauksista, joita annoitte! Penkkejähän, kuten muitakin huonekaluja on monenlaisia, mutta se omaan tilaan sekä tarpeeseen parhaiten sopiva sekä omaa silmää eniten miellyttävä on usein juuri kaikista haastavin löytää. Niin kävi meilläkin, kun pyörittelin eri penkkivaihtoehtoja ties kuinka monta viikkoa!

Rakkauteni Artekia kohtaan ei ole kadonnut minnekään, päinvastoin! Ehkäpä juuri tästä syystä, sekä tietysti tilan rajat huomioon ottaen päädyin lopulta valitsemaan ihanan Artekin 153B ritiläpenkin meidän eteiseen. Ajaton, ilmava, kestävä, jämäkkä. Ainakin näillä sanoilla voisi tuota kaunokaista kuvailla. Tarve oli saada sellainen penkki, jolle mahtuu laskemaan takin tai laukun sekä samanaikaisesti istumaan ja solmimaan kengät. Penkki on juuri sopivan leveä näille tarpeille, joten tavoite täytetty tältäkin osalta! 

Miltäpä penkki näyttää teidän mielestä? Löytyykö teidän lukijoiden joukosta muita "Artek-faneja"? <3

Ihanaa tiistaita,

<3:llä Jenna

Translation: Finally I found a perfect bench to our hallway. I just love Artek furniture and found this bench from their selection <3 

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä //  Bloglovin
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!


Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi //  Bloglovin
And / or join with me as a reader from the right side bar!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3