Koristeet lähipellolta ruokailutilaa kaunistamaan








Heips! Se olisi jo helmikuu ja kuinka kauniina tämä kuukausi alkoikaan <3 Ensin saimme ihanat hanget ja eilen päästiin nauttimaan oikein kunnolla auringonpaisteesta! Koti kylpi ihanassa valossa ja mikä oli aavistuksen hämmentävääkin, tuntui, että aurinko jo lämmittikin hieman. Taas voidaan hyvillä mielin todeta, että ihanaa, kun se kaikista pimein aika on ohi ja valoisuus voittaa! 

Teimme viikonloppuna useamman kerran pitkät lenkit lähipellolla, josta mukaan tarttui muutamat heinät. Neilikat, jotka ilahduttivat kuukauden päivät, kuihtuivat pois, joten tilalle oli mukava saada jotain pientä ruokailutilaa koristamaan. Heinät ovat  yllättävänkin kauniit noin maljakkoon aseteltuina! Mies vitsaili, että tuot sitten ihan tarkoituksella noin heinäallergikkona allergian lähteet sisälle, mutta ajattelin nyt kuitenkin testata! Mitä sitä ei tekisi kauniin kodin eteen ;) 

Kaunista alkavaa viikkoa,

<3:llä Jenna

Translation: February is here and it's so lovely weather! Sun is shining and finally we have quite much snow. I picked up some beautiful hays to decorate our diningroom from the near field yesterday <3

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä //  Bloglovin
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!


Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi //  Bloglovin
And / or join with me as a reader from the right side bar!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3