Puutarhassa heräillään kesään









Ai että millaisista ilmoista on saatu nauttia tällä viikolla <3 Kevät otti ison harppauksen tämän viikon lämpöjaksolla ja se näkyy vielä keskeneräisessäkin puutarhassammekin.

Aitapensaisiin, taikinamarja, puhkesivat lehdet jo itse asiassa pari viikkoa sitten. Taikinamarja on osoittanut ainakin näin lyhyen tuttavuuden jälkeen olevan todella hyvä valinta juuri aidaksi, sillä se kasvaa melko nopeasti ja todella tuuheaksikin, kun vain jaksaa säännöllisesti leikata. Lisäksi lehdet puhkeavat varhain keväällä ja putoavat vasta todella myöhään syksyllä. Aidasta saa leikkaamalla myös todella säännöllisen mallisen.

Myös omenapuihin ja toiseen kirsikkapuuhun on ilmestynyt jo pienet hiirenkorvat. Josko ne kohta kukkisivatkin? Kasvulavoilla on myös tapahtunut. Talvivalkosipulit ovat nousseet ja ruohosipuli on kohta valmista käytettäväksi! Viime kesänä vanhemmiltani siirretty raparperikin selvisi talvesta ja saattaa olla, että siitä ehkä yhden piirakan raaskii tehdä tänä vuonna :) 

Hauskana yllätyksenä oli myöskin vanhemmiltani metsäisestä maastosta siirrettyjen kotkansiipien juurilla mukana tulleet valkovuokot, jotka saavat nyt kukkia meidänkin pihassa <3

Nauttikaahan auringosta ja lämmöstä,

<3:llä Jenna

Translation: Our garden has woken up for a summer <3

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä //  Bloglovin
Tilaa uusin postaus sähköpostiisi oikealta sivupalkista!
Liity Blogger-lukijaksi oikealla sivupalkissa!


Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi //  Bloglovin
And / or join with me as a Blogger-reader or order e-mail notification from the latest blog post  from the right side bar!  



Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3