Vauvan huoneen vuoren maalaus





Heips! Täällä ollaan edelleen yhtenä kappaleena :) Ja kuulumisetkin ovat samat eli pihahommissa on tullut vietettyä suurin osa ajasta! Kunnon raksaloma ollut kyllä tämä mammaloman alku, ja onhan sitä saatu paljon aikaiseksikin :)

Yksi aikaansaannos on vauvan huone. Se saatiin jo muutama viikko sitten hyvälle mallille, ainoastaan yhden seinän tapetointi vielä ja sitten ainakin pintojen puolesta olisi valmista! Mutta tapettiahan vauva, tai oikeastaan koko huonetta, ei tarvitse ihan hetkeen, joten sen pariin ei paniikkia ole. Koska tapetiksi valikoitui Ferm Livining Rabbit, jossa on vuoria, halusin maalata seinälle myös vuoren. Tapetti on mustavalkoinen, mutta musta vuori olisi varmasti pimentänyt huonetta turhan paljon, sillä valoa tulee vain yhdestä isosta ikkunasta, joka on tuon päätyseinän vasemmalla reunalla jättäen tuon vuoren kulman kaikista pimeimmäksi. Maaliksi valikoituikin hyvin neutraali vaalean harmaa, jonka sävyä en tullut kaiken hässäkän keskellä kirjoittaneeksi ylös! Harmittaa, mutta Tikkurilan Deco Grey -värikartasta tuo sävy on. Ja maalina Tikkurilan Joker.

Vuoren maalaaminen oli kaiken kaikkiaan hyvin simppeliä. Ensin rajattiin haluttu malli rajausteipillä (suosittelen panostamaan kunnon rajausteippiin, sillä maalarinteipin alle maali saattaa uida jättäen jälkeensä epäsiistin reunan), jonka jälkeen suojattiin vielä valkoiseksi jäävää teippiä leveällä maalarinteipillä. Tämän jälkeen vain telalla pari kerrosta maalia seinään ja teippien poisto! Ensimmäisissä kuvissa näkyy koemaalausta, jossa varmistuttiin sävystä. Viimeisessä valmis seinä!

Kiva tuli, vaikka itse sanonkin! Laitan vielä erillisessä postauksessa muutamia kuvia valmiista vauvan huoneesta :)

Ihanan lämmintä iltaa,

<3:llä Jenna

Translation: We painted a mountain to our baby's room! 

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä //  Bloglovin
Tilaa uusin postaus sähköpostiisi oikealta sivupalkista!
Liity Blogger-lukijaksi oikealla sivupalkissa!


Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi //  Bloglovin
And / or join with me as a Blogger-reader or order e-mail notification from the latest blog post  from the right side bar!  

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3