Apua kaivataan eteisen sisustukseen!





Heipä hei! Se olisi jo helmikuu ja fiilis alkaa olla jo yllättävän keväinen :) Ilmeisesti näin kevään korvalla valonmäärän hiljaan lisääntyessä kasvaa myös halu laittaa kotia siistimpään kuntoon.

Pohdin tuossa päivänä eräänä, että mitä sitä oikein tekisi tuon eteisen kanssa? Aika askeettinenkin sisustus on vielä tuossa pienessä tilassa, mutta jotain eloa siihen kaipaisi! String pocket -hylly laitettiin ennen joulua eteiseen, siinä on näppärä säilyttää vaikkapa avaimia ja muita pieniä laskutasoa vaativia juttuja. Ehkäpä kuitenkin jokin muukin säilytysjärjestelmä voisi olla kätevä? Mutta miten se tuohon mahtuisi ja mikä se olisi? Paljon kysymyksiä, mutta niin vähän vastauksia täällä päässä! Pää on lyönyt tyhjää jo hetken jos toisenkin :)

Toinen mitä kaipaan on ehkäpä pidempi penkki. Artekin jakkara toki toimii loistavasti paikkana, jossa voi sitoa kengännauhat tai johon voi laskea kassin kotiin tulessa. Kuitenkin lisätilalle tuossa ei olisi haittaa. Haasteen näihin pulmiini aiheuttaa myös se, että eteisessä toinen seinä on kokonaan liukuovea, jonka takana piileksii meidän tuleva kenkä- & ulkovaatteiden säilytyspaikka (tästä tulee juttua jossain vaiheessa tarkemmin!). Ainoa kokonainen seinä, juuri tuo missä pocket majailee, on juuri ja juuri 90 cm leveä. Tuossa oven vieressä on sähkökaappi, jonka oveen toki voisi laittaa jotain.. Eikä eteisen leveydelläkään hirveästi leveillä, siihen sopii nimittäin ihan maksimissaa 25-30 cm levyiset jutut, että päästään vielä ohi kulkemaan.

Hmmm.. Tässähän menee pää ihan pyörälle näistä ajatuksista! Jos teillä on vinkata jotakin toimivia ratkaisuja pieneen eteiseen, niin otan niitä todella mielelläni vastaan :)

<3:llä Jenna


Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3