Makkari









Molemmissa aiemmissa asunnoissamme makkari on toiminut myös työhuoneena. Koneella istuskelua sekä nukkumista samassa huoneessa ei enää tässä talossa haluttu ja kolmen makuuhuoneen talo antoi tähän hyvin mahdollisuuden. Päädyttiin sijoittamaan meidän makuuhuone yläkertaan, makkarin yhteydessä on yksi unelma "walk in closet". 6 neliön vaatehuone on kyllä ihana, tosin vaatteita tulee ehkä haalittua vähän turhankin paljon, kun kerran on tilaa! Yläkerran toinen makkari odottaa vielä tehtäväänsä, ehkäpä siitä tulee harrastehuone, kun se saadaan joskus tyhjennettyä. Alakerrassa puolestaan yksi makkari/huone toimii loistavasti vierashuoneena sekä mieheni man cavena :)

Makuuhuoneeseen, siis tähän "master bedroomiin", valittiin sängyn takaiselle seinälle Vallilan Oksat -tapetti. Halusin jonkin rauhoittavan taperin ja tuo toimii kyllä todella hyvin. Luonto on muutenkin todella lähellä sydäntä ja näkyy sisustuksessammekin monella tapaa. Muutossa päädyttiin uusimaan myös sängyn runko, vanha oli jo varmaankin parikymmentävuotta vanha "kiertopalkinto". Edelliseen asuntoon uusittiin vain patja. Sängyn runko on Avaroomin. Kuten todettu, säilytystilaa ei voi olla liikaa ja sängyn alla olevien laatikoiden ansiosta peitot ja tyynyt sun muut saavat näppärän paikan! Sängyn rungon laatikoiden takia yöpöydiksi valikoitui Normann Copenhagenin Block -pöydät. Pyörien ansiosta ne on näppärä rullata sivuun tarpeen tullen.

Haaveena on vielä investoida seinälle (tuon ison ikkunan viereen) hylly kirjoille, joita tässä taloudessa tuntuu riittävän :)

Aurinkoista lauantaita!

<3:llä Jenna

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3