Uutta olkkariin








Heipä hei! Se olisi jälleen uusi viikko! Miten teidän viikonloppu sujui? Meillä viikonloppuun kuului lauantaina aikainen (aivan liian aikainen ;) ) herätys 6:15 agilitykilpailujen takia. Sekä lauantai-illasta sunnuntaipäivään mökkeilyä Saimaan rannalla ihanassa seurassa :) Jännä miten tuollainen reilu päiväkin mökillä vaikuttaa niin nopeasti fiiliksiin. Olo rentoutuu heti, kun auton sammuttaa ja akut latautuu ihan silmissä! Näillä pienillä irtiotoilla arjesta jaksaa taas painaa eteenpäin :)

Sitten itse postauksen aiheeseen. Muistatteko, kun muutama hetki sitten pohdin meidän olkkarin yhden seinän eteen jäävää tyhjää tilaa? Suunnittelin siihen pitkään nojatuolin ostoa, esimerkiksi Artekin 406:n olisi ollut ihan täydellinen tuohon! Mutta sitten "järki" voitti ja lopulta olohuoneeseen majoittuikin Askon Pallas -sarjan lipastokaappi. Kaappitilaa ei ilmeisesti voi ikinä olla liikaa ja niin vain tuokin on jo löytänyt sisältönsä! Mutta tämä ratkaisu kyllä toimii loistavasti ja lipastokaappi sopii hyvin talon muihin kaapistoihin. Yksinkertainen ja moderni.

Ja jos jonain päivänä tulee tarve lisäistumatilalle, niin tuo lipastokaappi voi helposti muuttaa vaikkapa yläkertaan :) Lipaston yllä olevalle seinälle tulee vielä kello, päivänä jonaina. Sen jälkeen olkkari alkaakin olla aika hyvällä mallilla!

Mukavaa alkanutta viikkoa!

<3:llä Jenna


Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3