Tämän hetken parhaat jutut & ajatukset

Ajattelin listailla teille tämän parhaita juttuja ja ajatuksia. Jokaisessa päivässä sekä hetkessä on kuitenkin ne parhaat osansa vaikka heräisi väärällä jalalla tai joku olisi juuri vienyt viimeiset aamukahvit sun nenän edestä!


Pidempään nukkuminen

Arkiaamuina, etenkin niinä hankalina, arvostaa liukuvaa työaikaa. Ihanaa, kun voi nukkua vaikka kahdeksaan, jos nukuttaa!

Inspiraatio

Olen selaillut vaikka kuinka erilaisia sisustusblogeja sekä ig-tilejä ja löytänyt vaikka kuinka monta ideaa toteutettavaksi meidän kotiin! Saa nähdä meneekö kaikki ideat miehen syynistä läpi ;) Aina on kuitenkin kiva inspiroitua!

Tykästyminen

Olen alkanut viime päivinä vihdoin tykästyä meidän kotiin. Vaikka haaveilenkin (jo) uudesta talosta, on nykyinenkin todella ihana! Mitä enemmän tavaroita saa paikoilleen, sitä enemmän tämä tuntuu kodilta!



Idea

Keksin vihdoin pari ideaa alakerran työ-/ vieras-/ man cave -huoneeseen. Voi olla, että man cave sanan varsinaisessa merkityksessä hieman kärsii näistä ideoista, mutta saa nähdä! Anteeksi jo etukäteen Mr. A! ;)




String pocket

Bongasin mustan String pocketin alennuksesta. Se sopisi hyvin meidän makkariin kirjahyllyksi. Pitäisiköhän laittaa tilaukseen? String-hyllyt ovat kyllä toden teolla iskeneet muhun, vaikka kuinka selailen muita, palaan aina niihin takaisin!

Onhan näitä päivän parhaita vielä vaikka kuinka, mutta tuossa nyt hieman listaa ensimmäisenä mieleen tulleista! Lisätä voisi myös peltolenkit, auringon, ihanat tulppaanit, hyvän ruuan jne..

<3:llä Jenna


Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3