Kevätmessujen lippuarvonnan voittajat


Heips! Kevätmessujen arvonta on suoritettu ja voittajat ovat selvillä :) Kiitos kaikille osallistujille! Kevät on selvästi monelle mieleinen vuodenaika ja sormet syyhyävät jo puutarhatöiden pariin. Niin täälläkin, mutta vielä pitää hieman malttaa. Pensaiden leikkuun voisi tosin pian tehdä ja muuta pientä jahka takapiha kuivahtaa! 

Puutarhatöitä odotellessa ollaan kyllä suunniteltu terassin laajennusta sekä pienenä projektina kylmän ulkovaraston rakentamista. Eilen saatiin kuvat suunnittelijalta ja hyvältähän nuo näyttävät! Vielä pitää tehdä paparerirumba kaupungin kanssa, mutta sitten päästään toivottavasti hommiin :) Hyvin suunniteltu on onneksi kuulemma puoliksi tehty ;)

Sitten postauksen pääasiaan eli kevätmessujen lippujen voittajiin, liput voittivat seuraavat:


"Tykkään seurata sisustusblogeja. Kauniit kuvat blogissasi inspiroivat. Messuille voisin mennä mieheni kanssa. Mukana kahdella arvalla. Valoisaa kevättä!" // Tanja


"Mukana arvonnassa kahdella arvalla (Facebook-tykkääjä)! :) Löysin blogisi sattumalta, ja vaikuttaa mielenkiintoiselta! (:" // Anni


Onnea voittajille! (Arvonnan suoritin random.org:lla) Molemmat voittajat saavat lippunsa sähköpostitse, joten kurkatkaahan sinne! 

Keväistä päivää!

<3:llä Jenna

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3