Yläkerran kylppäri










Ihanaa (ja talvista) tiistaita sinne ruudun toiselle puolelle! Selailin tuossa kuvakansioita ja huomasin, että en ole tainnutkaan vielä kylppäreistä julkaista ainuttakaan kuvaa. Ja oikeastaan löytyyhän noita esittelemättömiä huoneita muitakin, esimerkiksi ylä- ja alakerran pari makkaria.. Mutta kaikki aikanaan! Syy sille, että kaikkea ei ole vielä kehdannut kuvata, on se, että edelleen meillä vallitsee joissakin tiloissa hallittu kaaos ;) Mutta sitähän se eläminen hyvin usein kait onkin!? Kaikki ei aina ole niin tip top.

Meiltä löytyy siis kaksi kylpyhuonetta. Toinen yläkerrassa, toinen alakerrassa. Kuvissa esiintyvä kylppäri on ylhäällä ja sen jatkona on myös sauna. Alakerran kylppärissä toimii myös kodinhoitotila. Kun ensimmäistä kertaa näin talomme pohjapiirroksen, ja huomasin, että sauna on ylhäällä, heräsi pieni epäillys. Voiko sauna yläkerrassa toimia? Eikö kuitenkin olisi kivempi, jos se olisi alakerrassa ja kylppäristä olisi vaikka käynti ulos? Epäilykseni on osoittautunut täysin turhaksi, sillä ihan hyvin tämäkin järjestely on toiminut. Aulan läpi pääsee tarvittaessa isolle parvekkeelle jäähdyttelemään, mutta täytyy kyllä myöntää, että vielä ei olla taidettu kertaakaan siellä istua! Ehkäpä pitäisi ottaa sekin tavaksi ;)

Tietystihän olisi aivan luksusta, että olisi vaikka sellainen talo, josta saunaosastolta pääsisi katetulle tai parhaassa tapauksessa lasitetulle terassille, jossa olisi ulkoporeallas <3 Tällainen haaveilu tähän väliin! Mutta lisätään tämäkin siihen unelmien talon listalle!

Molemmat kylppärit meillä ovat samankaltaiset. Halusin seiniin isoa laattaa ja tuo taitaa ollakin 25x50 cm. Suihkun taakse valikoitui aaltopintainen laatta tuomaan hieman eloa. Lattioista piti alunperin tulla vieläkin tummemmat saumojen osalta, mutta saumat oli jo ehditty tehdä ennen kuin ehdittiin paikalle tarkistamaan, ja toisaalta ovathan nuokin kyllä kivat!

Olin kuvannut teille myös saunan, mutta kameran muistikortti on temppuillut melkoisesti viime aikoina ja oli sitten poistanut juuri ne kuvat.. Saunasta lisää siis toisella kertaa :)

<3:llä Jenna

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3